Alternativ påskefrokost

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.317 visninger
7 svar
2 synes godt om
1. marts 2013

CaWi

Hej piger

Har i nogle gode ideer til en menu til en alternativ påskefrokost??
Et lidt træt af det traditionelle man altid får.

Det skal være nemt, hurtigt og ikke alt for dyrt. Vi bliver 16

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

1. marts 2013

CaWi

1. marts 2013

Mamalou

Hvad er det traditionelle? 

Anmeld

1. marts 2013

Amanda Stage

er det, det kolde bord eller er det lammesteg osv? 

Anmeld

1. marts 2013

Frejsmor

Da jeg og nogle veninder holdt tøse-påskefrokost sidste år, der fik vi lidt af hvert, både traditionelt og alternativt, vi havde lidt med hver især..

Der var:

- Pirogger(nogle med laks og spinat og nogle med oksekød)

- Forskellige tærter

- lamme- og oksedeller

- Pastasalt, broccolisalat, tomatsalat, blandet salat

- Æg m. rejer, sild, leverpostej m. bacon og champignon

- Til dessert var der muffins og hjemmelavede påskeæg

 

 

Anmeld

2. marts 2013

La´chrissen

CAWI skriver:

Hej piger

Har i nogle gode ideer til en menu til en alternativ påskefrokost??
Et lidt træt af det traditionelle man altid får.

Det skal være nemt, hurtigt og ikke alt for dyrt. Vi bliver 16



Kaviarrand eller lakseroulade.

Lammekølle med kartofler ibunden af fandet.

En gryderet med ris og en masse tilbehør til i små skåle. Mener det hedder ristaffel.

Ellers et desideret frokost bord og så bare gå efter nogle lidt mere lette ting som fisk, rejer, æg, kylling. Og lave nogle små tærter eller pirogger osv. Så det både bliver lidt rugbrød og tapas agtig eller helt tapas.

Anmeld

2. marts 2013

CaWi

Mange tak for ideer piger :-)

Anmeld

2. marts 2013

Billemyre

I min familie er det altid min morbror og hans mand der holder påskefrokost og de går meget op i mad og laver sindssygt mange spændende ting!
Molekylær gastronomi er vist det seneste tiltag

Desværre tror jeg også, de bruger rigtig mange penge på det, men en rimelig nem og lige-til-at-gå-til ret, der har været fast på menuen alle år, er hårdkogte æg med dijonnaise:

Du koger æggene (min. 1 stk. pr. person) så de lige akkurat er hårdkogte. Derefter kommes de i en glas med lage med rødløgsskaller og ligger der i et par dage.
De tages op og lægges i en "rede" af babyspinat og så ligner det et stort fad med almindelige brune æg med skal.
Det er så fint (og smager vildt lækkert) og folk bliver så dejligt overraskede, når de finder ud af at de slet ikke skal pilles
Og med en god hjemmerørt dijonnaise er det bare skønt

Hvis det lyder som noget, du kunne finde på, så kan jeg lige se om jeg kan støve opskriften op

Derudover fandt jeg en super sjov kage idé:
http://karlascupcake.blogspot.dk/2012/11/paske-muf fins-bagt-i-en-ggeskal.html

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.