Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Prøvede at lave mit egen fondant men det blev helt sejt og ikke til at rulle ud. Nogen ide om hvad det kan være der er gået galt?
Mvh Lullaby som ikke fatter hvordan det kan være tingene går galt når man følger en opskrift
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Du har puttet for meget flormelis i?
Smilehul skriver: Du har puttet for meget flormelis i?
Nej for så sker der det at det krakelerer men her er det bare sejt. Det trækker sig sammen igen når jeg ruller det
Hmm.. Synes det lyder som om, at det er temperaturen, den er i vejen med.
Smilehul skriver: Hmm.. Synes det lyder som om, at det er temperaturen, den er i vejen med.
Skal de have mere inden flormelis eller mindre tror du?
Hvis det er sådan, som du beskriver det i dit indlæg, så tror jeg, det skal have mindre flormelis. Det skal jo være sådan voks-agtigt, så du kan med den kniv jævne den ud så den bliver glat.
Måske der sku lidt mere olie i?? Det er i hvert fald med til at gøre det mere elastisk! Vh stine
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128