Hvad sker der?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

779 visninger
6 svar
0 synes godt om
21. februar 2013

Lullaby

Prøvede at lave mit egen fondant men det blev helt sejt og ikke til at rulle ud. Nogen ide om hvad det kan være der er gået galt?

Mvh Lullaby som ikke fatter hvordan det kan være tingene går galt når man følger en opskrift

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

21. februar 2013

Smilehul

Du har puttet for meget flormelis i? 

Anmeld

21. februar 2013

Lullaby

Smilehul skriver:

Du har puttet for meget flormelis i? 



Nej for så sker der det at det krakelerer men her er det bare sejt. Det trækker sig sammen igen når jeg ruller det 

Anmeld

21. februar 2013

Smilehul

Hmm.. Synes det lyder som om, at det er temperaturen, den er i vejen med.  

Anmeld

21. februar 2013

Lullaby

Smilehul skriver:

Hmm.. Synes det lyder som om, at det er temperaturen, den er i vejen med.  



Skal de have mere inden flormelis eller mindre tror du?

Anmeld

22. februar 2013

Smilehul

Hvis det er sådan, som du beskriver det i dit indlæg, så tror jeg, det skal have mindre flormelis. Det skal jo være sådan voks-agtigt, så du kan med den kniv jævne den ud så den bliver glat.

Anmeld

22. februar 2013

StineW79

Profilbillede for StineW79

Måske der sku lidt mere olie i?? Det er i hvert fald med til at gøre det mere elastisk! Vh stine

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.