Leneur skriver:
Åh ha, det kan jeg ikke finde ud af men på billedet ser det ud som om fisken er vendt i nogle sesamfrø og fritterne er en blanding af kartofler og gulerødder. Håber det kan hjælpe, for det ser bare så lækkert ud.
her er der en

Slank livret: Fish and chips
Fish and chips – uhmm…det lokker, men er jo ikke lige frem den sundeste spise. Eller er det?
Ingredienser til 2 personer
150 g kartofler
150 g selleriknold
150 g gulerod
1 tsk. olivenolie
Salt og Peber
½ dl persille
250 g fiskefileter (4 stk.)
2 spsk. groft rugmel
2 tsk. sesamfrø
10 g smør
1½ spsk. pickles
1 tsk. mayonnaise
1 spsk. tyk yoghurt
5 kapers
½ citron
300 g broccoli
tilberedning
Skær kartofler, selleri og gulerødder i grove stænger, vend dem i olie, salt og peber, og steg dem i ovnen ved 200 grader i 30 min. Vend dem så i grofthakket persille. Vend fiskefileter i en blanding af rugmel og sesamfrø, og steg dem herefter brune i smør på pande. Blend nu pickles med mayonnaise og yoghurt, og smag til med hakket kapers. Server retten med citronbåde og dampede broccolibuketter til.
Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)
Anmeld