Kan man...

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.359 visninger
3 svar
0 synes godt om
18. januar 2013

Malli

Kan man fryse eller blot smide palmin smør creme på køl når det er lavet en uge før tid?
Og lige en anden ting, hvor stift/tykt skal selve smørcremen være, lige nu er den luftig men skal den være "hård" ?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

18. januar 2013

Malli

18. januar 2013

Lilott

Du kan sagtens fryse en smørcreme (:

Konsistensen skal ikke være for hård men heller ikke for flydende

Anmeld

18. januar 2013

Dot D

Konsistensen skal være lidt mere fast end en god pisket fløde, synes jeg, så er den nemmest at smøre op med

Jeg laver den tit i god tid, ingen problem i det. Bare sørg for, at datoen er med lang holdbarhed. Så kan du have den på køl eller i fryseren. Har kun haft på køl, det fungere fint og det skal lige tages ud før det skal bruges og eventuelt piskes op, inden du smører

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.