hjælp til ris a la manden

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3.322 visninger
9 svar
0 synes godt om
23. december 2012

henh01

Min risengrød er kogt ( i dynerne) med vaniliestang og korn, men den er blevet meget tyk og sådan lidt klumpet.
Mon den bliver god når der i morgen kommer flødeskum i?????

Har aldrig lavet det før.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

23. december 2012

Mussen2

Jeg har heller aldrig lavet den før, men skulle have haft det lavet denne gang, så har læst på lektien

Jeg husker at have læst den ikke må blive for tyk, altså risengrøden, måske du kan gøre den lidt mere lind

Anmeld

23. december 2012

henh01

Mussen2 skriver:

Jeg har heller aldrig lavet den før, men skulle have haft det lavet denne gang, så har læst på lektien

Jeg husker at have læst den ikke må blive for tyk, altså risengrøden, måske du kan gøre den lidt mere lind



Jeg synes der står forskellige ting på nettet :/

Mon den kan reddes med rigelige flødeskum?

Anmeld

23. december 2012

VIPpigen

henh01 skriver:

Min risengrød er kogt ( i dynerne) med vaniliestang og korn, men den er blevet meget tyk og sådan lidt klumpet.
Mon den bliver god når der i morgen kommer flødeskum i?????

Har aldrig lavet det før.



Har du prøvet at røre lidt sødmælk i.

altså henover komfuret, og varm den stille og roligt op, hæld mælk i til du har den rigtige konsistens, og stil den på køl til i morgen formiddag

Anmeld

23. december 2012

Mussen2

VIPpigen skriver:



Har du prøvet at røre lidt sødmælk i.

altså henover komfuret, og varm den stille og roligt op, hæld mælk i til du har den rigtige konsistens, og stil den på køl til i morgen formiddag



Det tror jeg også jeg ville gøre men igen jeg er grøn og har kun læst om det

Anmeld

23. december 2012

henh01

VIPpigen skriver:



Har du prøvet at røre lidt sødmælk i.

altså henover komfuret, og varm den stille og roligt op, hæld mælk i til du har den rigtige konsistens, og stil den på køl til i morgen formiddag



Nej for jeg har puttet mandler i

Anmeld

23. december 2012

MorDk

Herhjemme laver vi risengrød d.23.dec og resten bliver brugt til Risalamande.

Vi smutter mandler og hakker dem blander dem i grøden.

Pisker flødeskum og putter vanille i og lader den trække.

Vender flødenskummen i grøden og vuptiiiii

Den skal laves om morgenen og smages til ♥

 

Anmeld

23. december 2012

VIPpigen

Mussen2 skriver:



Det tror jeg også jeg ville gøre men igen jeg er grøn og har kun læst om det



Haha... Ja, jeg har så lavet det en del år, min mor kunne åbenbart lige pludselig ikke finde ud af det 

Anmeld

23. december 2012

MorDk

henh01 skriver:



Jeg synes der står forskellige ting på nettet :/

Mon den kan reddes med rigelige flødeskum?



Det går ikke at overøse grøden med flødeskum det bliver meget meget kvalmt!

Anmeld

23. december 2012

VIPpigen

henh01 skriver:



Nej for jeg har puttet mandler i



bum bum... Et skud i tågen, så ville jeg prøve at røre lidt fløde i, ikke flødeskum, bare fløde. Og så bagefter lave ris A la mande alm....

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.