jaaa
jeg ELSKER at være i mit køkken, og efter lang tid hvor jeg savnede noget nyt at lave med alm oksefars, kom jeg på denne opskrift
den er super lækker, og børn elsker den!
det er en der er god til 2 dage det fylder extremt meget selvom man bruger så lidt fars

vi er 4 der spiser her i hustanden, så den dækker udemærket 2 gange hos os
PLUS at den typisk også lige kan give min kæreste mad med på jobbet
bøf i gryde opskrift
500 g oksefars
1 ½ stang porre
1 æg
salt
peber
mel
2 løg
hak porrerne i fine små stykker
smid dem i en skål sammen med farsen, ægget, salt og peber og mel tilsættes til den har den rette
konsistens ligesom en frikadellefars.
derefter laver man store boller ud af farsen (str som omkring en tennisbold)
de brunes i en STOR gryde med lidt margarine/olie
tag dem op og læg dem i en skål for sig
tage derefter løgene og hak dem i store stykker, smid dem i margarine/olie i gryden og gør dem bløde.
derefter lægges bollerne igen i gryden, dækkes fuldkommen af vand, og derefter smider du 3-4 stykker
oksebullion terninger i , lad det koge op, og lad det derefter simre ved svag varme i HELST 2-3 timer
når det har simre længe nok, tager du igen bollerne op, og jævner sovsen med maisena, så den passer til din konsistends
du kan lide

smag self til med salt og peber, men denne sovs kan skam også tåle at få forskellige blandede kryderier
så lægger du bollerne i sovsen igen
lav en lækker cremet kartoffelmos til og server
velbekommen
ps. HVIS nogen prøver den, så giv endelig en besked om i syntes om den
her syntes vi ihvertfald den er lækker og også kun derfor syntes jeg at folk derude skal have lov at prøve den