Hjælp til tarteletter søges

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.263 visninger
5 svar
0 synes godt om
6. december 2012

Na-Wi

Jeg står og skal hjælpe min kæreste med at lave julefrokost til ham og hans venner og de kommer imorgen..

Vi laver 10 forskellige retter, og en af dem er tarteletter (jeg bryder mig ikke om det, og har ALDRIG lavet det før)

Jeg har fundet denne opskrift, men ved i om man kan lave det i aften, og så varme det op igen uden det bliver ulækkert ?

 

Ingredienser:

2 kyllingefileter

1 dåse asparges snitter

½ kraftterning (kylling)

20 gr margarine

3 spsk mel

2,5 dl vand

Væsken fra asparges snitterne

Salt og peber

Fremgangsmåde:

Skær kyllingfileterne i små bitte tern (ca. som en terning)

Svits kyllingestykkerne kort. De må ikke brune.

Tilsæt 2,5 dl vand og ½ kraftterning

Når suppen koger, skummes den af.

Kogetid 12 minutter

Hæld væsken fra aspargesnitterne gennem en si i et litermål.

Når kyllingen har kogt, hældes suppen herfra også gennem sien ned til væsken fra aspargesen.

Smelt margarinen i en ny gryde og tilsæt melet under omrøring ved svag varme til det samles.

Tilsæt væsken lidt af gangen under kraftig omrøring og ikke for stærk varme.

Kog igennem ca 1 minut.

Tilsæt kylling og asparges, varm tarteletfyldet op og smag til med salt og peber

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

6. december 2012

Ploffer

Na-Wi skriver:

Jeg står og skal hjælpe min kæreste med at lave julefrokost til ham og hans venner og de kommer imorgen..

Vi laver 10 forskellige retter, og en af dem er tarteletter (jeg bryder mig ikke om det, og har ALDRIG lavet det før)

Jeg har fundet denne opskrift, men ved i om man kan lave det i aften, og så varme det op igen uden det bliver ulækkert ?

 

Ingredienser:

2 kyllingefileter

1 dåse asparges snitter

½ kraftterning (kylling)

20 gr margarine

3 spsk mel

2,5 dl vand

Væsken fra asparges snitterne

Salt og peber

Fremgangsmåde:

Skær kyllingfileterne i små bitte tern (ca. som en terning)

Svits kyllingestykkerne kort. De må ikke brune.

Tilsæt 2,5 dl vand og ½ kraftterning

Når suppen koger, skummes den af.

Kogetid 12 minutter

Hæld væsken fra aspargesnitterne gennem en si i et litermål.

Når kyllingen har kogt, hældes suppen herfra også gennem sien ned til væsken fra aspargesen.

Smelt margarinen i en ny gryde og tilsæt melet under omrøring ved svag varme til det samles.

Tilsæt væsken lidt af gangen under kraftig omrøring og ikke for stærk varme.

Kog igennem ca 1 minut.

Tilsæt kylling og asparges, varm tarteletfyldet op og smag til med salt og peber



Du kan sagtens lave det i aften og varme det op imorgen
Det gør vi altid til julefrokost for det tager alligevel lidt lang tid at lave

Anmeld

6. december 2012

B&J

opskriften lyder super god.... ved ikke hvor mange der skal have tarteletter...

men ja kog kylling med vand og en halv til en helt tærning evt gullerødder  så der er mere smag

når det er kog sig det

brug vandet til en sovs og put gullerødder og kyllingen tilbage jeg kan godt lig ærter i også og aspars self

Anmeld

7. december 2012

Miin'Baby'Mus

Na-Wi skriver:

Jeg står og skal hjælpe min kæreste med at lave julefrokost til ham og hans venner og de kommer imorgen..

Vi laver 10 forskellige retter, og en af dem er tarteletter (jeg bryder mig ikke om det, og har ALDRIG lavet det før)

Jeg har fundet denne opskrift, men ved i om man kan lave det i aften, og så varme det op igen uden det bliver ulækkert ?

 

Ingredienser:

2 kyllingefileter

1 dåse asparges snitter

½ kraftterning (kylling)

20 gr margarine

3 spsk mel

2,5 dl vand

Væsken fra asparges snitterne

Salt og peber

Fremgangsmåde:

Skær kyllingfileterne i små bitte tern (ca. som en terning)

Svits kyllingestykkerne kort. De må ikke brune.

Tilsæt 2,5 dl vand og ½ kraftterning

Når suppen koger, skummes den af.

Kogetid 12 minutter

Hæld væsken fra aspargesnitterne gennem en si i et litermål.

Når kyllingen har kogt, hældes suppen herfra også gennem sien ned til væsken fra aspargesen.

Smelt margarinen i en ny gryde og tilsæt melet under omrøring ved svag varme til det samles.

Tilsæt væsken lidt af gangen under kraftig omrøring og ikke for stærk varme.

Kog igennem ca 1 minut.

Tilsæt kylling og asparges, varm tarteletfyldet op og smag til med salt og peber



Jeg ville nok vælge en suppehøne frem for fileter. Så får du en lækker kraftig sovs der virkelig smager af noget 

Anmeld

7. december 2012

henh01

Jeg ville bestemt ikke stege kyllingen men koge den - ville købe en hel fersk kylling og koge. Det smager SÅ meget bedre

Anmeld

7. december 2012

Bertris

Na-Wi skriver:

Jeg står og skal hjælpe min kæreste med at lave julefrokost til ham og hans venner og de kommer imorgen..

Vi laver 10 forskellige retter, og en af dem er tarteletter (jeg bryder mig ikke om det, og har ALDRIG lavet det før)

Jeg har fundet denne opskrift, men ved i om man kan lave det i aften, og så varme det op igen uden det bliver ulækkert ?

 

Ingredienser:

2 kyllingefileter

1 dåse asparges snitter

½ kraftterning (kylling)

20 gr margarine

3 spsk mel

2,5 dl vand

Væsken fra asparges snitterne

Salt og peber

Fremgangsmåde:

Skær kyllingfileterne i små bitte tern (ca. som en terning)

Svits kyllingestykkerne kort. De må ikke brune.

Tilsæt 2,5 dl vand og ½ kraftterning

Når suppen koger, skummes den af.

Kogetid 12 minutter

Hæld væsken fra aspargesnitterne gennem en si i et litermål.

Når kyllingen har kogt, hældes suppen herfra også gennem sien ned til væsken fra aspargesen.

Smelt margarinen i en ny gryde og tilsæt melet under omrøring ved svag varme til det samles.

Tilsæt væsken lidt af gangen under kraftig omrøring og ikke for stærk varme.

Kog igennem ca 1 minut.

Tilsæt kylling og asparges, varm tarteletfyldet op og smag til med salt og peber



Jeg plejer at bruge en hel kylling også pille den  
Men så er der også til maaange mennesker, og når jeg laver det plejer jeg altid at fryse det ned så vi har til tarteletter et par gange, hvor det skal varmes op, og det smager stadig super  

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.