Jeg står og skal hjælpe min kæreste med at lave julefrokost til ham og hans venner og de kommer imorgen..
Vi laver 10 forskellige retter, og en af dem er tarteletter (jeg bryder mig ikke om det, og har ALDRIG lavet det før)
Jeg har fundet denne opskrift, men ved i om man kan lave det i aften, og så varme det op igen uden det bliver ulækkert ?
Ingredienser:
2 kyllingefileter
1 dåse asparges snitter
½ kraftterning (kylling)
20 gr margarine
3 spsk mel
2,5 dl vand
Væsken fra asparges snitterne
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Skær kyllingfileterne i små bitte tern (ca. som en terning)
Svits kyllingestykkerne kort. De må ikke brune.
Tilsæt 2,5 dl vand og ½ kraftterning
Når suppen koger, skummes den af.
Kogetid 12 minutter
Hæld væsken fra aspargesnitterne gennem en si i et litermål.
Når kyllingen har kogt, hældes suppen herfra også gennem sien ned til væsken fra aspargesen.
Smelt margarinen i en ny gryde og tilsæt melet under omrøring ved svag varme til det samles.
Tilsæt væsken lidt af gangen under kraftig omrøring og ikke for stærk varme.
Kog igennem ca 1 minut.
Tilsæt kylling og asparges, varm tarteletfyldet op og smag til med salt og peber
Anmeld