et sikkert hit til forret
og ovenikøbet meget sundt
Spinatrulle med røget laks.
4 pers.
ingredienser:
450 g. helbladet spinat (dybfrost)
4 æg
1 tsk. citronskal
salt
15 g. smør/margerine
Fyld:
200 g koldrøget laks
150 g. flødeost naturel
1 dl. creme fraise 9%
2 spk dild (frisk)
salt
peber
2 spk. citronsaft
Spinaten tøes op og presses fri for væde, den vejer nu ca. 200 g. spinaten blendes med smør, æggeblommer, citronskal og salt. æggehviderne piskes stive, og vendes i den blended spinat masse, det smøres ud på et stykke bagepapir ca ½ cm. tykkelse.
bages ca. 10 min. ved 200 g. skal føles fast, men ikke tør. efter bagningen dækkes spinaten til med et fugtigt viskestykke.
Fyld:
osten røres med creme fraise, laksen hakkes og tilsættes sammen med dild og smages til med salt og citron saft.
spinatmassen lægges på bagepapir med bund opad, oste/lakse massen smøres forsigtigt på spinatrullen, det rules sammen og sættes i køleskabet i min. 3 timer..
Anmeld