Søndagsavisen, go home

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.174 visninger
1 svar
0 synes godt om
25. november 2012

Bettina Kyhn

Bettina KyhnSkrevet af Bettina Kyhn

Avisartiklen der skulle have været ulæst.

Søndagsavisen, go home

20 sek. Så lang tid gik der ca. fra manden var ude af døren, til jeg slog op på den artikel i Søndagsavisen, som jeg var blevet bedt om ikke at læse. Dumt. I artiklen fremgår det, at fødende i Danmark relativt ofte får alvorlige skader, som bliver ved med at "forfølge dem", og som de måske endda selv skal sørge for at "rette op på". Nu sidder jeg så i sofaen med hjertebanken, afbidte negle omkring mig og et stykke pålægschokolade i hånden (for at dulme nerverne, at forstås).

Søndagsavisen skriver yderligere, at fødende i Norge sjældent får alvorlige skader, og som jeg ser det, har jeg nu to muligheder: Mulighed 1: Tage til Norge og føde! Mulighed 2: Benægt, benægt, benægt at børn skal fødes af en kvinde og bevar troen/håbet på, at storken kommer dalende ned fra himlen på terminsdagen. Jeg vælger det sidste (det er nemmest!).

Nå, jeg har travlt. Jeg skal både cykle en tur og handle ind. Derudover kommer manden snart hjem igen - han er syg - så Søndagsavisen skal pakkes væk og smilet findes frem. Det er faktisk mange ting for en barslende!

Aftenen skulle vi have tilbragt hos mandens gamle skolekammerat + kæreste i (garanteret) minimal og ikke særlig børnevenlig lejlighed. Oven på i lørdags er det sikkert ok at vi ikke skal det nu, selvom jeg agerede overskudsmor da planen blev mig fremlagt, og henkastet sagde: "Jamen, selvfølgelig kan vi det, og det kan Kongen saaaagtens finde ud af, og ellers må han og jeg bare køre hjem, mens du bliver derinde og hygger dig. Nul problemo!". Men nej, lørdag er ikke glemt endnu, så en ganske almindelig mandag i provinsen hos FamilienDanmark lyder faktisk rigtig meget ok. Søndagsavis eller ej.


Bettina har en blog, hvor hun - på en afslappet og ret selvironisk måde - blogger om livet som mor til en knap 2-årig, at have en lille ny på vej, livet på barsel og hverdagens små finurligheder.

Besøg Bettinas blog Familien Danmark

Anmeld

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

25. november 2012

B&J

Profilbillede for B&J
Mod
minus 73kg :D

kan endelig ikke huske hvor jeg læste det henne, men i norge hjalp de livmoren med at udvide sig stille og roligt imens så man ikke får så mange skader der nede, og måske var det der for jeg ikke sprakkede eller der skete noget som helst, for da jeg skulle føde daniel havde jeg stadig meget kant og de løsnede den mens jeg prassede osv det var ikke behaligt men jeg skulle værken syges eller noget som helst bagefter og har ingen sener af jeg har født....

 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.