opskrift på kransekage konfekt

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

7.318 visninger
4 svar
0 synes godt om
4. november 2012

Mimbi

Hej

Jeg står og manglen opskrift på kranskekage konfekt, nogen af jer der har en god opskrift som i vil dele med mig?

knus

Maibritt

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

4. november 2012

EnGodMor

Mimbi skriver:

Hej

Jeg står og manglen opskrift på kranskekage konfekt, nogen af jer der har en god opskrift som i vil dele med mig?

knus

Maibritt



 Det har jeg, jeg lavde selv kransekage konfekt for et par dage siden.

 

500 gr ren rå marcipan ellers bare marcipan, der står det er godt  til bagværk, jeg har brugt Odense marcipan.

200 gr sukker

100 gr past. æggehvider

Rør sukker og æggehvider sammen, til der er godt hvidt/en hvid masse.

Kom derefter marcipanen i, del den i nogen stykker og fordel den i massen.

Hvis du er så heldig og ha en rørmaskine, så brug spartelen til det, og såå bare på fuld hammer, til alle klumper er væk

Anmeld

4. november 2012

Mimbi

engodmor skriver:



 Det har jeg, jeg lavde selv kransekage konfekt for et par dage siden.

 

500 gr ren rå marcipan ellers bare marcipan, der står det er godt  til bagværk, jeg har brugt Odense marcipan.

200 gr sukker

100 gr past. æggehvider

Rør sukker og æggehvider sammen, til der er godt hvidt/en hvid masse.

Kom derefter marcipanen i, del den i nogen stykker og fordel den i massen.

Hvis du er så heldig og ha en rørmaskine, så brug spartelen til det, og såå bare på fuld hammer, til alle klumper er væk



Hej

Tak for du ville dele opskriften med mig

knus

Anmeld

4. november 2012

EnGodMor

Mimbi skriver:



Hej

Tak for du ville dele opskriften med mig

knus



Håber den kan bruges  ellers går du altså glip af noget godt....

Anmeld

4. november 2012

Nitz - <3 David

Blomsterbergs opskrift skulle også være god: (jeg har "stjålet teksten fra en hjemmeside/blog)


Kransekage ( Mette Blomsterberg - det søde liv )

Kransekagemasse:
500g marcipan
200g hvidt sukker
100g pasteuriserede æggehvider

Glasur:
100g god mørk chokolade med orangesmag

-Skær marcipanen i mindre stykker. Bland sukker og ægehvider og rør godt, så sukkeret bliver opløst helt. Jeg lod det ikke stå og ''trække'' i en time. Sukkermassen og marcipanen æltes godt sammen og kommes i en sprøjtepose, med en tylle til kransekage. Den er trekantet med en flad side, som skal være bunden.
Sprøjtes ud i passende stykker og længder. Formes med en smule vand på fingrene, så hænger marcipanan ikke ved.

De bages i ovnen ved 200 grader i 8-10 minutter, alt efter hvordan din ovn er. Hold øje med dem og ''giv'' dem den farve, du ønsker de skal have.

Chokoladen brækkede jeg i mindre stykker og smeltede den overvandbad og kom det i en frysepose, som jeg vist kom til, at klippe et lidt for stort hul i. Pyntede kransekagerne efter afkøling.

Jeg lod ikke kransekagerne tørre en halv times tid inden bagning, og de blev god alligevel - du kan evt lade dem tørre i den tid, det tager, at varme ovnen op.
Jeg satte de afkølede kransekager i fyseren så er det nemt, at få chokoladen til, at stivne. Da det var stivnet, så kom de i fryseren igen - kransekage og marcipan, bliver kun bedre af, at komme i fyseren.

Velbekomme....

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.