Eksperthjælp: 3 mdr gammel og ulykkelig trods specialist behandling

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.524 visninger
0 svar
0 synes godt om
15. oktober 2012

Kari Skovmand

"3 mdr gammel og ulykkelig trods specialist behandling"

Hej Kari.

jeg skriver fordi jeg har en dreng, der bliver 3 mdr på onsdag. Jeg har gået til mange specialister, kiropraktor(ca 10 gange), zoneterapeut og kraniosakral, fordi han græder virkelig meget, og er meget urolig. Han havde lige 3 gode uger, men er nu faldet tilbage til inden vi begyndte at gå til alle-de hersens specialister. Det har ikke været samtidig, vi hår gået til dem, men mere i forlængelse af hinanden. Men hvorfor i alverden hjælper det ikke. Alle 3 specialister, siger at det hjælper mod kolik, uro osv... Alle de ting han evt har. Men han græder virkelig meget. Han græder især når han skal sove. han ser det som en stræf at blive lagt til at sove...

Har du nogen råd...?'

Vh en frustreret morKaris svar

Kære Hwk

Tak for din besked, og undskyld det sene svar - jeg har gået og vendt og drejet din henvendelse.
Først og fremmest vil jeg helt klart anbefale, at du får din læge til at undersøge din søn grundigt, hvis det ikke allerede er gjort. Hvis han har været SÅ ked af det, endda trods så mange behandlinger hos flere specialister, er det vigtigt at udelukket der ikke er noget andet galt. Her tænker jeg bl.a. på vurdering af ører og luftveje, og evt for allergi. (Ikke så sandsynligt hvis han udelukkende får bryst).
Dernæst tænker jeg, at I vel knapt har bestilt andet end at rende til alverdens behandlinger, hvis han har modtaget både kiropraktik, zoneterapi og kraniosacral på uafhængige tidspunkter, på under 3 måneder? Hvis lægen ikke finder nogen årsag til hans gråd, er det muligt han blot trænger til god gammeldags ro og regelmæssighed...
Dog vil jeg understrege, at mit svar er med mange forbehold, da jeg mangler yderligere oplysninger om din søn, for at have en chance for at pejle mig ind på, hvad det ellers kunne handle om. du er velkommen til at skrive til mig igen, hvis der fortsat er problemer.
Håber I får løst problemet, så I kan fokusere på alle de gode oplevelser med et lille barn.

Med venlig hilsen
Kari

Kari tilbyder grundig undersøgelse, kiropraktisk behandling og vejledning af ovennævnte problemer. Hun har klinik i Kolding, men har et godt kendskab til andre børnekiropraktorer rundt om i landet, og kan derfor henvise til en kiropraktor tæt på dig.

Se Karis hjemmeside: FlicFlac.dk

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.