Ja, jeg vil gerne lave sådan en dåbskage til min datters dåb. Og selvom at fondant er nemmere at arbejde med, syntes jeg bare det smager så meget bedre med Marcipan på sådan en kage, så jeg søger lidt (mange) gode råd.
- Hvordan farver jeg nemmest og pænest marcipanen? Eller kan jeg med fordel købe farvet marcipan? Og hvor?
- Og hvad med hvid marcipan? Er det til at farve?
- Hvor længe i forvejen kan jeg farve marcipanen? Og skal den så bare lægges i en pose e.l. for ikke at blive tør?
- Skal jeg putte smørcreme under marcipan som man skal med fondant? I så fald søger jeg en god opskrift på smørcreme.
- Er der noget i vejen for at jeg pynter kagen med marcipan dagen før den skal bruges?
- Hvordan ruller jeg nemmest marcipanen ud? Skal lave en kage i bradepandestørrelse og frygter lidt at jeg ikke kan få marcipanen rullet ud i sådan et stort stykke.
- Andre gode råd modtages med kyshånd
Anmeld