Kan du sagtens. Jeg bruger helt almindelige kager når jeg holder kurser. Det gælder bare om at bage en kage der er lige. Det er vigtigt den ikke laver et krater eller vulkan i midten. Og så må den ikke bages for hårdt så skorpen bliver sprød.
Her har du en god opskrift som egner sig godt til at smøre op osv. Den er svampet og har en god krumme
Også en opskrift på PSC (palminsmørcreme) som er dejlig at arbejde med og som smager SÅ meget bedre end almindelig smørcreme
Kage til kagekursus
300 g mel
300 g sukker
20 g natron
25 g vanillesukker
3/4 dl olie
½ l kærnemælk
Bland det hele sammen. Bages i en 24 Ø springform der har bagepapir i
bunden og smurte sider, ved 175 grader i ca 40-50 min ved varmluft (kan jo desværre variere
meget fra ovn til ovn)
.
Det er vigtigt den ikke bliver sprød i kanten så hold øje med den
undervejs. Den skal være lækker og svampet.
Ønsker man en chokoladekage byttes 50 g mel ud med 50 g kakao.
Ellers kan der blandes alt muligt i kagen. Bananer, gulerødder, marcipan,
krydderier, nødder og meget mere
PSC - Palminsmørcreme
500 g heeeeelt blød palmin
500 g heeeeelt blød smør
1500 flormelis
2 spsk vanilleessens
2 spsk citronsaft
(man kan tilsætte forkellig smøg alt efter ønske)
Pisk det hele sammen så det er let og cremet.
Rester kan fryse
Rigtig god fornøjelse
Michelle
Anmeld