hvad steger i med . og hvad bruger mindst

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

Afstemning: hvilket bruger i

Du skal være logget ind, for at kunne deltage i afstemningen.





1.117 visninger
8 svar
0 synes godt om
1. september 2012

debbie19

Vi havde en lille debat omkring stegning,

min far mener olie er bedst og at panering ikke suger så meget fedt.

min mor mener margarine og at der skal bruges mindre ind olie,

jeg mener ikke der er forskel. bruger selv flydene becel. hvad bruger mest/mindst når man skal stege paneret kød 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

1. september 2012

5timesacharm..right?

debbie19 skriver:

Vi havde en lille debat omkring stegning,

min far mener olie er bedst og at panering ikke suger så meget fedt.

min mor mener margarine og at der skal bruges mindre ind olie,

jeg mener ikke der er forskel. bruger selv flydene becel. hvad bruger mest/mindst når man skal stege paneret kød 



Jeg bruger også flydende becel, man behøver ik at bruge så meget, og så giver det en god smag

Anmeld

1. september 2012

debbie19

Nørbo92 skriver:



Jeg bruger også flydende becel, man behøver ik at bruge så meget, og så giver det en god smag



synes bare f.eks panere fiskefilet suger ekstremt meget

Anmeld

1. september 2012

chael

Når det er pannering, så er margerine klart bedst. Det bliver bare SÅ lækkert

Er det uden pannering, så er det i olie

Anmeld

1. september 2012

Dinna88

Hvis man bruger fedtstof for at det ikke brænder på, så skal man bruge afklaret smør. 

Steger du noget der skal have høj temperatur - f.eks. hvis du bruner en mørbrad inden den skal ovnsteges, så bruger du begge dele. Og det er fordi olien kan klare højere temperatur, men de afklarede smør gør, at det ikke brænder på

Så til panering bruger jeg smør-

Anmeld

1. september 2012

Muffin_girl

debbie19 skriver:

Vi havde en lille debat omkring stegning,

min far mener olie er bedst og at panering ikke suger så meget fedt.

min mor mener margarine og at der skal bruges mindre ind olie,

jeg mener ikke der er forskel. bruger selv flydene becel. hvad bruger mest/mindst når man skal stege paneret kød 



Det er meget forskelligt... 

Enten olie eller becel

Anmeld

1. september 2012

Benjamins'mor

Vi bruger flydende stege magerine til alt.

Anmeld

1. september 2012

5timesacharm..right?

debbie19 skriver:



synes bare f.eks panere fiskefilet suger ekstremt meget



Det sys jeg faktisk ik er så slemt igen

Anmeld

1. september 2012

Troldemommi

Jeg bruger en billig udgave af Becel og syntes det fungerer til alt, og så smager det godt

Monica

bruger olie når jeg har glemt at købe det andet det er også ok det sprøjter bare ret meget syntes jeg

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.