Dot D skriver:
Hvor er de flotte


Bryllupskagen er rigtigt smuk
Jeg har tit tænkt på at vove mig ud i modelleringschokolade, men har ikke lige fået gjort det. Er det nemt nok at lave og arbejde med???
Det er SUPER nemt at lave, smelter bare chokoladen og mens den køler lidt af varmede jeg bare glykosesirupen og så blandede det sammen og vupti... Det skal bare lige hvile lidt før det sætter sig og bliver rigtig modellervoks agtig... Tror bare jeg lavede mit lidt for tidligt, eller ikke havde pakket det godt nok ind for da jeg skulle bruge det var det lidt om når der er skorper på fondanten... Men 2 timer efter det var lavede var det super lækkert..

og det er fedt man kan glatte overgange over..

Men det er super let at gå i gang med, og gør jeg bestemt igen... Det er bare lidt pebert..

Nu er du jo rimelig garvet, så må lige høre dig om du har "The Mat"? overvejer lidt om den er pengene værd, så man slipper for en masse rengøring og udtørret fondant.:
Anmeld