HJÆLP - jeg løb tør for mel

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.369 visninger
2 svar
0 synes godt om
7. august 2012

grøn · ært

Jeg løb tør for mel - fordi jeg var gået igang med det hele og det var først da jeg skulle have mel, at jeg opdagede, at der nok ikke var nok. Men jeg brugte det jeg havde og nu står dejen til hævning (til boller). Dejen er klistret. Jeg supplerede med havregryn, for at den ikke var helt vildt klistret.

MEN, hvad nu? Skal jeg lade dem hæve som jeg plejer, klatte dem på bageplade og lade dem hæve 30 min. som jeg også plejer? Og hvordan når de skal bages? Skal de have mindre varme? Eller, skal jeg i virkeligheden bare gøre som jeg plejer? (Bortset fra, at jeg ikke kan forme dem helt som jeg plejer....)

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

7. august 2012

Holbæktrunten

grøn · ært skriver:

Jeg løb tør for mel - fordi jeg var gået igang med det hele og det var først da jeg skulle have mel, at jeg opdagede, at der nok ikke var nok. Men jeg brugte det jeg havde og nu står dejen til hævning (til boller). Dejen er klistret. Jeg supplerede med havregryn, for at den ikke var helt vildt klistret.

MEN, hvad nu? Skal jeg lade dem hæve som jeg plejer, klatte dem på bageplade og lade dem hæve 30 min. som jeg også plejer? Og hvordan når de skal bages? Skal de have mindre varme? Eller, skal jeg i virkeligheden bare gøre som jeg plejer? (Bortset fra, at jeg ikke kan forme dem helt som jeg plejer....)



yup - gør som du plejer...

Når du mener de er ved at være bagt færdig, så tag en ud og bank på den i bunden med en finger - hvis den lyder hul, så er den færdig

Anmeld

7. august 2012

grøn · ært

Holbæktrunten skriver:



yup - gør som du plejer...

Når du mener de er ved at være bagt færdig, så tag en ud og bank på den i bunden med en finger - hvis den lyder hul, så er den færdig



 Tusinde tak!! 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.