Kage til mor :D

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

996 visninger
13 svar
0 synes godt om
4. august 2012

Team Putte

Jeg øver og øver til jeg skal lave dåbskage sidst i september

 

Jeg har indtil videre lavet 3. Her er min nyeste til min mors 51 års fødselsdag imorgen Det er en chokoladekage med tobleronecreme og skovbærmousse

 

Jeg synes fondanten har det med at lave små-revner på hjørnerne.. Hvordan undgår jeg det?

Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)


Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

4. august 2012

Muhmi

 Den er blevet rigtig flot Den skal hun nok blive glad for

Anmeld

4. august 2012

Team Putte

Muhmi skriver:

 Den er blevet rigtig flot Den skal hun nok blive glad for



Mange tak og det håber jeg virkelig

 

Du har ik en løsning på fondanten der revner?

Anmeld

4. august 2012

StineW79

Profilbillede for StineW79

Så fin. Ka desvære ik svare på dit spørgsmål. Vh stine

Anmeld

4. august 2012

Lullaby

Team Putte skriver:

Jeg øver og øver til jeg skal lave dåbskage sidst i september

 

Jeg har indtil videre lavet 3. Her er min nyeste til min mors 51 års fødselsdag imorgen Det er en chokoladekage med tobleronecreme og skovbærmousse

 

Jeg synes fondanten har det med at lave små-revner på hjørnerne.. Hvordan undgår jeg det?



Ælte ælte ælte. Det skal være godt varmt når du ruller det ud. Og ikke for tyndt.

Anmeld

4. august 2012

Muhmi

Team Putte skriver:



Mange tak og det håber jeg virkelig

 

Du har ik en løsning på fondanten der revner?



Desværre nej... Men jeg tænker at det er fordi fondanten ikke er rullet varm nok når du ligger den henover kagen og derfor er den ikke ligeså "strækkelig" som den kunne være?

Anmeld

4. august 2012

B&J

 den er super flot den bliver hun da såååå glad for

Anmeld

4. august 2012

Team Putte

Lullaby skriver:



Ælte ælte ælte. Det skal være godt varmt når du ruller det ud. Og ikke for tyndt.



Synes jeg havde varmet det altså Men det kan da godt være det har været for tyndt.. Jeg prøver at lave det tykkere næste gang

Anmeld

4. august 2012

Team Putte

Muhmi skriver:



Desværre nej... Men jeg tænker at det er fordi fondanten ikke er rullet varm nok når du ligger den henover kagen og derfor er den ikke ligeså "strækkelig" som den kunne være?



Synes ellers den var varm, men en anden skrev den måske var for tynd så jeg prøver at lave den tykkere næste gang

Anmeld

4. august 2012

Muhmi

Team Putte skriver:



Synes ellers den var varm, men en anden skrev den måske var for tynd så jeg prøver at lave den tykkere næste gang



Håber det løser sig i hvert fald, for det ha du da talent for  

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.