Jeg skal i gang med mit aller første kage projekt, og det skal være en sukkerfri en.
Jeg har fundet en opskrift på den kage jeg vil lave, og regner så med at dele den i to og fylde den med en sukkerfri hindbærmousse jeg har fundet en opskrift på.
Mine spørgsmål lyder så på. Jeg vil overtrække den med marcipan, og kan læse mig frem til at man skal smøre kagen med en smørcreme så marcipanen ikke smelter. Er der nogle herinde der har en opskrift på en sukkerfri smørcreme?
Dernæst. Jeg har fundet en sukkerfri opskrift på marcipan men der står ikke mål på den. Men den lyder på:
100g mandler
1 æggehvide
50g perfect fit
hvor meget vil i tro der er til i dén portion? jeg skulle gerne komme op på omkring et kg marcipan til kagen. så hvor meget vil i tro jeg skal gange det op for at få nok?
Så lige nogle bonus spørgsmål:
Hvordan ville i pynte sådan en kage? Der er jeg alligevel lidt på bar bund. Jeg har ikke råd/tid til at gå i krig med alt mulig fancy udsmykning som i herinde kan præstere. Så jeg tænker en enkel udsmykning(evt. farve marcipanen?). Men har i en ide?
Anmeld