Hjælp til fyldte chokolader

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

4.774 visninger
6 svar
0 synes godt om
6. juli 2012

bobbles

ja vi får gæster imorgen og vil gerne lave nogen fyldte chokolader efter vi har været ude og købe forme. Men har lige lavet en portion bare med billig chokolade men det virker ikke rigtig til det kan komme ud af formen nu

gør jeg noget forkert? skal man bruge chokolade knapper i stedet? skal man smøre formene inden chokoladen hældes ned i formene? og hvor lang tid skal de være i køleskabet før man kan banke dem ud af formen? håber på hurtig hjælp

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

6. juli 2012

Muffin_girl

Frøken Christiansen skriver:

ja vi får gæster imorgen og vil gerne lave nogen fyldte chokolader efter vi har været ude og købe forme. Men har lige lavet en portion bare med billig chokolade men det virker ikke rigtig til det kan komme ud af formen nu

gør jeg noget forkert? skal man bruge chokolade knapper i stedet? skal man smøre formene inden chokoladen hældes ned i formene? og hvor lang tid skal de være i køleskabet før man kan banke dem ud af formen? håber på hurtig hjælp



Altså min erfaring er at hverken alm bilig chokolade og chokolade knapper er godt nok.. Det er for billigt, og der er for mange tilsætninger i ... Så jeg køber altid lidt dyrere chokolade.. Syntes også det smager MEGET bedre !  

Jeg ville lade det stå i køleskabet til imorgen, og så se om jeg kunne få det ud.. Evt stille det på bordet, lidt inden.. 

Og så have en back up plan .. 

Anmeld

6. juli 2012

bobbles

AalborgPigen skriver:



Altså min erfaring er at hverken alm bilig chokolade og chokolade knapper er godt nok.. Det er for billigt, og der er for mange tilsætninger i ... Så jeg køber altid lidt dyrere chokolade.. Syntes også det smager MEGET bedre !  

Jeg ville lade det stå i køleskabet til imorgen, og så se om jeg kunne få det ud.. Evt stille det på bordet, lidt inden.. 

Og så have en back up plan .. 



skriver det lige bag øret det med det dyrere chokolade  men må prøve et trick om hvordan jeg nu får dem ud af formen hehe

Anmeld

6. juli 2012

Muffin_girl

Frøken Christiansen skriver:



skriver det lige bag øret det med det dyrere chokolade  men må prøve et trick om hvordan jeg nu får dem ud af formen hehe



God ide .. Hvad med at lægge formen på bordet med hullerne ned af ? Og så banke lige så stille på dem.. Så de falder ud .. 

Anmeld

6. juli 2012

bobbles

AalborgPigen skriver:



God ide .. Hvad med at lægge formen på bordet med hullerne ned af ? Og så banke lige så stille på dem.. Så de falder ud .. 



har lige snakket med min svigemor hun er 100x bedre til det med kager, vi skulle nok have smurt dem med olie inden chokoladen blev hældt i

så nu har vi hældt vand i for at bløde chokoladen op også prøver vi igen

Anmeld

6. juli 2012

Muffin_girl

Frøken Christiansen skriver:



har lige snakket med min svigemor hun er 100x bedre til det med kager, vi skulle nok have smurt dem med olie inden chokoladen blev hældt i

så nu har vi hældt vand i for at bløde chokoladen op også prøver vi igen



Vand i formen ? Så bliver chokoladen da ødelagt .. 

Anmeld

6. juli 2012

bobbles

AalborgPigen skriver:



Vand i formen ? Så bliver chokoladen da ødelagt .. 



ja men det er allerede ødelagt da vi ikke har smurt formen så vi starter forfra

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.