frosne hindbær i bagværk??

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.482 visninger
4 svar
0 synes godt om
2. juli 2012

SHERO

Jeg skal bage bryllups cupcakes til sep. og kom i den forbindelse til at tænke på noget. Normalt skal man jo give frone hindbær et opkog inden man bruger dem, nogen der ved om det er nødvendigt når man bruger dem i bagværk, altså er det varme nok til at slå evt. bakterier ihjel??

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

2. juli 2012

Dot D

Tullen85 skriver:

Jeg skal bage bryllups cupcakes til sep. og kom i den forbindelse til at tænke på noget. Normalt skal man jo give frone hindbær et opkog inden man bruger dem, nogen der ved om det er nødvendigt når man bruger dem i bagværk, altså er det varme nok til at slå evt. bakterier ihjel??



det vil jeg sige, at det er. for man anbefaler minimum 70 grader i 3 minutter, og det skulle du nok komme over ved bagning

Anmeld

2. juli 2012

SHERO

Dot D skriver:



det vil jeg sige, at det er. for man anbefaler minimum 70 grader i 3 minutter, og det skulle du nok komme over ved bagning



Fantastisk.. Tak for svar..

Anmeld

2. juli 2012

Dot D

Tullen85 skriver:



Fantastisk.. Tak for svar..



det var så lidt... god fornøjelse....

Anmeld

2. juli 2012

Kay

Dot D skriver:



det vil jeg sige, at det er. for man anbefaler minimum 70 grader i 3 minutter, og det skulle du nok komme over ved bagning



Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.