Her er den opskrift, jeg har brugt...
Red velvet kage
1 kage à 3 lag med diameter på 24 cm
Kage:
* 120 g blødt smør
* 300 g sukker
* 2 æg
* 20 g kakaopulver
* 2 spsk rød frugtfarve eller pastafarve ( jeg brugte 1 bæger pastafarve)
* 2 tsk vanilleessens
* 2,5 dl kærnemælk
* 300 g hvedemel
* 1 tsk natron
* 3 tsk hvidvinseddike
Frosting:
* 100 g blødt smør
* 500 g flormelis
* 200 g flødeost
Forvarm ovnen til 150º varmluft. Bag ca. 25 minutter
Pisk smør og sukker let og luftigt – gerne i en røremaskine. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt imellem.
Rør kakao, rød frugtfarve, vanille og kærnemælk sammen i en anden skål. Sigt melet. Hæld først halvdelen af kærnemælksblandingen i dejen og herefter halvdelen af melet. Gentag med det resterende.
I en lille skål blandes eddike og natron og røres i dejen. Rør godt igennem og fordel i tre smurte springforme – eller én stor, hvis du hellere selv vil dele kagen.
½ opskrift passer til 12 muffins – samme bagetid
Jeg lavede en lakrids cream cheese frosting som fyld, det blev rigtigt godt
Jeg kom bare lakridspulver i og tog lidt af flormelissen fra
Anmeld