Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Vi koger dem 10 min og så serveres de med smør og salt så man selv kan "justere"
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Jeg koger dem bare og spiser dem med en smule salt.
Majs er fedt nok i sig selv så smøret springer jeg over, selvom det smager godt
Sally-Slingshot skriver: Jeg koger dem bare.. Men er da lidt nysgerrig på at bage dem, en der kan fortælle om resultatet evt i forhold til at koge dem? Skal nemlig have majskolber idag
Jeg koger dem bare.. Men er da lidt nysgerrig på at bage dem, en der kan fortælle om resultatet evt i forhold til at koge dem? Skal nemlig have majskolber idag
Jeg lavede dem 10 min i gryde, og resten i ovn.. Med olivenolie, smør og salt.. MUMS!!
Laijona Äiti skriver: Vi koger dem 10 min og så serveres de med smør og salt så man selv kan "justere"
Jeg elsker bare smagen af majs, salt og smør.. MUMS !!!
132319 skriver: Jeg koger dem bare og spiser dem med en smule salt. Majs er fedt nok i sig selv så smøret springer jeg over, selvom det smager godt
Jeg elsker med smør på .. MUMS
AalborgPigen skriver: Jeg elsker med smør på .. MUMS
Det gør jeg også men det duer ikke når jeg skal smide en masse kilo
132319 skriver: Det gør jeg også men det duer ikke når jeg skal smide en masse kilo
Kender jeg godt ..
AalborgPigen skriver: Jeg elsker bare smagen af majs, salt og smør.. MUMS !!!
Ja, det er da også kanon lækkert...
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128