Majskolber - hvordan ?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

13. juni 2012

lio

Vi koger dem 10 min og så serveres de med smør og salt så man selv kan "justere"

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

13. juni 2012

132319

Jeg koger dem bare og spiser dem med en smule salt.

Majs er fedt nok i sig selv så smøret springer jeg over, selvom det smager godt 

Anmeld

13. juni 2012

Muffin_girl

Sally-Slingshot skriver:

Jeg koger dem bare.. Men er da lidt nysgerrig på at bage dem, en der kan fortælle om resultatet evt i forhold til at koge dem? Skal nemlig have majskolber idag



Jeg lavede dem 10 min i gryde, og resten i ovn.. Med olivenolie, smør og salt.. MUMS!! 

Anmeld

13. juni 2012

Muffin_girl

Laijona Äiti skriver:

Vi koger dem 10 min og så serveres de med smør og salt så man selv kan "justere"



Jeg elsker bare smagen af majs, salt og smør.. MUMS !!!  

Anmeld

13. juni 2012

Muffin_girl

132319 skriver:

Jeg koger dem bare og spiser dem med en smule salt.

Majs er fedt nok i sig selv så smøret springer jeg over, selvom det smager godt 



Jeg elsker med smør på .. MUMS 

Anmeld

13. juni 2012

132319

AalborgPigen skriver:



Jeg elsker med smør på .. MUMS 



Det gør jeg også men det duer ikke når jeg skal smide en masse kilo

Anmeld

13. juni 2012

ano14316

jeg koger dem, 5 min tror jeg det er, så er de stadig sprøde og søde.. mums

Anmeld

13. juni 2012

Muffin_girl

132319 skriver:



Det gør jeg også men det duer ikke når jeg skal smide en masse kilo



Kender jeg godt .. 

Anmeld

14. juni 2012

lio

AalborgPigen skriver:



Jeg elsker bare smagen af majs, salt og smør.. MUMS !!!  



Ja, det er da også kanon lækkert...

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.