Langtidsstegning af svinemørbrad - krydres med ?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

13.557 visninger
13 svar
0 synes godt om

Du kan svare anonymt i tråden
30. maj 2012

Muffin_girl

Kan man langtidsstege en svinemørbrad ? 

Hvad kan man krydre den med ? Jeg tænkte på noget brun farin og sennep..

Kan jeg ligge den i lagen fredag, når den skal bruges lørdag ? 

Hvor mange grader skal den være indeni? 

 

Tak  

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

30. maj 2012

tarkoflen

Det kan man godt, jeg fandt lige den her så kan man vel marinere med hvad man har lyst til

http://gastromand.dk/vinter-menu-langtidsstegt-svi nemorbrad/

Anmeld

30. maj 2012

L&V

AalborgPigen skriver:

Kan man langtidsstege en svinemørbrad ? 

Hvad kan man krydre den med ? Jeg tænkte på noget brun farin og sennep..

Kan jeg ligge den i lagen fredag, når den skal bruges lørdag ? 

Hvor mange grader skal den være indeni? 

 

Tak  



Jeg syntes jo bare rosmarin er så godt til svin og den skal være 65grader også skal den hvile

Anmeld

30. maj 2012

Muffin_girl

tarkoflen skriver:

Det kan man godt, jeg fandt lige den her så kan man vel marinere med hvad man har lyst til

http://gastromand.dk/vinter-menu-langtidsstegt-svi nemorbrad/



Tak Jeg må prøve mig frem.. 

Anmeld

30. maj 2012

Muffin_girl

Månsson skriver:



Jeg syntes jo bare rosmarin er så godt til svin og den skal være 65grader også skal den hvile



Så bare krydre den med rosmarin?

Hvor lang tid tror du den skal have hvis jeg sætter den på fx 100 grader ? 

Anmeld

30. maj 2012

Fenja09

Den kan krydres med f.eks soya, fish sauce, honning, lime og citron. Sørg for at marinere stegen dagen før eller om morgenen.

Hvis du sætter graderne på 100 så skal den bare være 65 g i midten når den er færdig. Man kan stege en svinemørbrad på 150 g i 30 min og så er den færdig.

En anden marinade kunne være: olie, hvidløg, soya, paprika, salt og peber.

/Fenja

 

Anmeld

30. maj 2012

Muffin_girl

Fenja09 skriver:

Den kan krydres med f.eks soya, fish sauce, honning, lime og citron. Sørg for at marinere stegen dagen før eller om morgenen.

Hvis du sætter graderne på 100 så skal den bare være 65 g i midten når den er færdig. Man kan stege en svinemørbrad på 150 g i 30 min og så er den færdig.

En anden marinade kunne være: olie, hvidløg, soya, paprika, salt og peber.

/Fenja

 



Tak  

Hvad så hvis jeg vil have den skal have laaang tid ? Hvis jeg så sætter den på 75 grader ? Hvor lang tid tror du så? 2 timer ?  

Anmeld

30. maj 2012

L&V

AalborgPigen skriver:



Så bare krydre den med rosmarin?

Hvor lang tid tror du den skal have hvis jeg sætter den på fx 100 grader ? 



Yep evt spidse enden på en rosmarin kvist og stik i kødet og lidt hvidløg mums... Hmm en 45-60 min alt efter størrelse vil nok bruge termometer

Anmeld

30. maj 2012

Muffin_girl

Månsson skriver:



Yep evt spidse enden på en rosmarin kvist og stik i kødet og lidt hvidløg mums... Hmm en 45-60 min alt efter størrelse vil nok bruge termometer



Okay .. TAK  

Jeg skal nemlig lave 3 stks... Og vil jo gerne have det er godt  

Anmeld

30. maj 2012

L&V

AalborgPigen skriver:



Okay .. TAK  

Jeg skal nemlig lave 3 stks... Og vil jo gerne have det er godt  



Ka jeg godt forstå men i med termometer det er bedst

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.