ønskebarn74 skriver:
her er mine ynglings ting til buffet..
fyldt svinemørbrad:
med pukost (blød ko feta fra arla) soltørrede tomater i olie( dog vredet for olie) drysset med hvidløgspulver og til sidst med sliced bacon el. serano skinke..
glaseret skinke:
koges i letsaltet vand først og pensles så med en blanding af sennep og puddersukker og smides i ovnen..
marinerede nakkekoteletter, kyllingebryster el. kyllingelår på grillen:
blender soltørrede tomater i olie og tilføjer masser af hvidløg og en smule basilikum el. timian.. salt g peber og ladder det marinere i mindst 2timer.. og smidder det på grillen..
hakkebøffer hvor kanterne er rullet i en blanding af hvidløgspulver og dild..
1. kartoffelsalat:
kogte kartofler i skiver, creme fraice, mayonaise, en smule væde fra syltede agurker el. asier, fint snittede løg, karry, salt, peber og en anelse sukker..
2. kartoffelsalat:
kogte kartofler i skiver, creme fraice, mayonaice, drueargurker i tern, fint snittede løg, salt peber og en anelse sukker..
brocoli salat:
brocoli der er blancheret, stegt bacon, ristede pinjekerner/solsikkefrø/græskarkerner vælg den slags i bedst kan li. rosiner, piskefløde, salt og peber..
pastasalat
salat
tomat salat
grillede hele majskolber med smør til
bønnefad:
kogte grønne bønner i et fad med ristede, Puk ost (blød ko feta fra arla i tern) hakkede ristede nødder el. lignende..
rødbedefad:
kogte rødbeder i mellemstore tern vendes i balsamico og appelsinsaft, med en anelse sukker, drysses med Puk ost (blød ko feta fra arla) og hakkede ristede nødder el. lign.
håber der var lidt inspiration..