Hjælp mig lige, Jordbærtrifli

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.052 visninger
15 svar
0 synes godt om
16. maj 2012

lio

Jeg skal lave Jordærtrifli iaften, kan jeg lave den nu og stille den på køl eller bliver den klam af det?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

16. maj 2012

lio

Please nogen hjælp, tør ikk gå igang hvis det ikke holder.

Anmeld

16. maj 2012

Mussen2

Har aldrig prøvet at lave det, men sveske trifili kan godt spises dagen derpå, men flødsskummen bliver knap så pæn

Anmeld

16. maj 2012

lio

Mussen2 skriver:

Har aldrig prøvet at lave det, men sveske trifili kan godt spises dagen derpå, men flødsskummen bliver knap så pæn



bliver den sur af det?

Anmeld

16. maj 2012

Mussen2

Laijona Äiti skriver:



bliver den sur af det?



Nej ikke sur smager herlig, men det klapper lidt sammen du ved

Anmeld

16. maj 2012

Team Putte

Laijona Äiti skriver:

Jeg skal lave Jordærtrifli iaften, kan jeg lave den nu og stille den på køl eller bliver den klam af det?



Hvis den skal spises i aften så kan du sagens lave den nu 

Anmeld

16. maj 2012

lio

Mussen2 skriver:



Nej ikke sur smager herlig, men det klapper lidt sammen du ved



ok super

Anmeld

16. maj 2012

lio

Team Putte skriver:



Hvis den skal spises i aften så kan du sagens lave den nu 



tak, skønno

Anmeld

16. maj 2012

Munder

Laijona Äiti skriver:

Jeg skal lave Jordærtrifli iaften, kan jeg lave den nu og stille den på køl eller bliver den klam af det?



Den bliver kun bedre af at trække. Det er fint at stille den på køl, men vær opmærksom på, at du ikke har noget i køleskabet der kan afgive smag (ost, løg mv.)

Velbekomme

Anmeld

18. maj 2012

Team Putte

Laijona Äiti skriver:



tak, skønno



Blev den god?

 

Har en ting med jordbær, så kan ik tænke mig det blev dårligt

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.