Kan man bruge marcipan der er for gammel ?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

14. maj 2012

Muffin_girl

KM78 skriver:

Der blev jeg dig svar skyldig - ved ikke om det kan fryses.

Der må mere bagekyndige ind på banen her.



Ja hvor bliver de af ?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

14. maj 2012

La´chrissen

AalborgPigen skriver:



Okay.. Jeg må se på det.. jeg skal nemlig bruge det til sådan en krans uden om en kage.. Men først d.2 juni.. Så ved ikke om jeg skal åben den nu, og smage på den ? 

Så jeg er sikker på jeg kan købe noget nyt..  

Hvis så det gamle er okay, kan jeg så ikke bare fryse det ? 



Det kan godt fryses, men vent du med at åbne det til lidt før det skal bruges. Så du stadig har mulighed for at evt købe nyt. Men så længe det ikke lugter harsk.

Anmeld

14. maj 2012

Muffin_girl

La´chrissen skriver:



Det kan godt fryses, men vent du med at åbne det til lidt før det skal bruges. Så du stadig har mulighed for at evt købe nyt. Men så længe det ikke lugter harsk.



Jeg tror sørme bare jeg køber en ny rulle.. Nu bliver jeg da helt nervøs

Anmeld

14. maj 2012

tarkoflen

Jeg har brugt for gammel marcipan, det kan blive harsk fordi der er olie i mandlerne, men det kan du med det samme lugte og smage... Det kan også være, at det er blevet lidt tørt, skal du bruge det i "rå" tilstand?

Hvis du synes det er for hårdt, så bag denne kage, der gør det i hvert fald ikke noget og den er mega lækker og marcipanen går ikke til spilde

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.p hp?id=20446

Anmeld

14. maj 2012

Muffin_girl

tarkoflen skriver:

Jeg har brugt for gammel marcipan, det kan blive harsk fordi der er olie i mandlerne, men det kan du med det samme lugte og smage... Det kan også være, at det er blevet lidt tørt, skal du bruge det i "rå" tilstand?

Hvis du synes det er for hårdt, så bag denne kage, der gør det i hvert fald ikke noget og den er mega lækker og marcipanen går ikke til spilde

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.p hp?id=20446



Jeg skal bruge det til en kant.. Til den her kage:

http://www.dr.dk/DR1/det-soede-liv/Opskrifter/2010/Uds_2/20100223110650.htm

Så duer det nok ikke.. Så skal man jo spise det råt ?

Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)

Anmeld

14. maj 2012

tarkoflen

AalborgPigen skriver:



Jeg skal bruge det til en kant.. Til den her kage:

http://www.dr.dk/DR1/det-soede-liv/Opskrifter/2010/Uds_2/20100223110650.htm

Så duer det nok ikke.. Så skal man jo spise det råt ?



Så tror jeg, at jeg ville forkæle mig selv med den anden kage og så købe en ny til din egen kage, for det er vigtigt at den ikke er tør

Jeg har også skiftet rabarberne ud med frosne bær, men rababer er jo i sæson nu

Hvis du bruger frosne bær, skal du tø dem op og hælde det overskydende saft fra

Held og lykke med kagen, den ser lækker ud...

Anmeld

14. maj 2012

Muffin_girl

tarkoflen skriver:



Så tror jeg, at jeg ville forkæle mig selv med den anden kage og så købe en ny til din egen kage, for det er vigtigt at den ikke er tør

Jeg har også skiftet rabarberne ud med frosne bær, men rababer er jo i sæson nu

Hvis du bruger frosne bær, skal du tø dem op og hælde det overskydende saft fra

Held og lykke med kagen, den ser lækker ud...



God ide .. Det er jo en win-win.. Så får jeg 2 gode kager  

jeg kunne godt forestille mig den med en masse lækre bær. pg evt chokolade  

Tak  

Og tusind tak for hjælpen 

Anmeld

14. maj 2012

tarkoflen

AalborgPigen skriver:



God ide .. Det er jo en win-win.. Så får jeg 2 gode kager  

jeg kunne godt forestille mig den med en masse lækre bær. pg evt chokolade  

Tak  

Og tusind tak for hjælpen 



Jeg har lavet den med blåbær og hinbær fra frost, jeg er ikke super fan af de der blandinger man kan købe, men jeg tror at jeg til sommer vil plyndre mine forældres hinbær, solbær og blåbær buske og prøve det også!

Har ikke prøvet med chokolade, for det er jeg ikke så pjattet med, men det kunne sikkert være lækkert

Et lille tip, jeg tror jeg næste gang smider marcipanen i fryseren i håb om, at den er nemmere at rive, for det er lidt noget gratværk

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.