Kære kagedamer ... (squash)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

9. maj 2012

Sas1990

emsaroto skriver:



Jamen har en opskrift, men kan man undvære natron

Thats the big question



når okay

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

9. maj 2012

emsaroto

Mom In The Making skriver:



hej. Kan ikke se noget i vejen for at du laver dem som cupcakes, jeg har ofte brugt almindelig kagedej til cupcakes. (De er jo bare kager i mindre udgave.)

Med hensyn til natron, så er det ikke helt det samme som bagepulver, MEN det gør det samme.. Så.. same same.. men du skal i hvert fald have det ene eller det andet i, ellers bliver det en ret flad fornøjelse.

og gær duer ikke.. det kan man i hovedregel kun bruge til brød.

Håber det hjalp.



det hjalp i hvert fald på det med natron

tak! 

Anmeld

9. maj 2012

MomInTheMaking

emsaroto skriver:



det hjalp i hvert fald på det med natron

tak! 



Super. Var der da andet du skulle have svar på?

Anmeld

9. maj 2012

mpr

emsaroto skriver:



.. altså bagepulver? 

Jeg er forvirret .. er natron og bagepulver det samme?



ja det er

Anmeld

9. maj 2012

Dot D

Chel1992 skriver:



ja det er



Bagepulver og Natron er IKKE det samme... De gør det samme, men er ikke ens. 

Anmeld

9. maj 2012

mpr

Dot D skriver:



Bagepulver og Natron er IKKE det samme... De gør det samme, men er ikke ens. 



Okay havde jeg bare altid fået afvide

Anmeld

9. maj 2012

Dot D

Chel1992 skriver:



Okay havde jeg bare altid fået afvide



Natron bruges, hvis der er "sure" mælkeprodukter i dejen, feks yoghurt og ymer. Bagepulver til andet dej og tilsidst gær til brød

Man kan godt tro, at de er ens, når nu de gør det samme 

Vigtigt med især Natron, husk at bruge den mængde, der står i opskriften, en kage kan komme til at smage heeeeelt forfærdeligt, hvis der er meget Natron i

Anmeld

9. maj 2012

emsaroto

Dot D skriver:



Natron bruges, hvis der er "sure" mælkeprodukter i dejen, feks yoghurt og ymer. Bagepulver til andet dej og tilsidst gær til brød

Man kan godt tro, at de er ens, når nu de gør det samme 

Vigtigt med især Natron, husk at bruge den mængde, der står i opskriften, en kage kan komme til at smage heeeeelt forfærdeligt, hvis der er meget Natron i



mange tak for det hehe

Anmeld

12. maj 2012

Maja_4000

Nu er det måske ligemeget

Men jeg lavede engang en squashkage og den smagte rigtig godt Brugte bare opskriften på en gulerodskage og kom så revet squash i i stedet

Anmeld

12. maj 2012

emsaroto

Maja_4000 skriver:

Nu er det måske ligemeget

Men jeg lavede engang en squashkage og den smagte rigtig godt Brugte bare opskriften på en gulerodskage og kom så revet squash i i stedet



nej det er det ikke for lavede bare banenkage dej, fordi det kendte jeg!

Men nu skal jeg lave squash kage da hehe tak for tippet!!

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.