Opskrift på tun mousse???

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3.979 visninger
6 svar
0 synes godt om
17. april 2009

frk Jensen

Hej.. Har i en super god og enkel opskrift på tun mousse?
Vi får gæster til frokost på søndag og vil lige lave lidt lækkert..

Knus

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

17. april 2009

monstar99

8 personer

  • 2 dåser tun i olie (a ca. 185 g)
  • 200 g blødt smør
  • 1 dl cremefraiche 18%
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • Pynt
  • brøndkarse
  • Tilbehør
  • 200 g ristet hjertebrød eller flutes

Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Kom tunen i en skål og findel den med en gaffel. Tilsæt smør, cremefraiche og citronsaft. Rør det hele sammen og smag moussen til med salt og peber. Fyld moussen i en postejform eller en skål. Stil den tildækket i køleskab mindst ½ dag. Pynt med brøndkarse før serveringen.

Tip: Moussen kan også anrettes portionsvis med salatblade, citronbåde og brøndkarse.


Anmeld

17. april 2009

Moderator

Profilbillede for Moderator
Jeg laver det altid sådan her: (ca... jeg er ikke så god til at følge opskrifter, men jeg laver det sådan ca sådan)

1 dåse tun
1 lille fint hk løg
en god klat Græsk yougurt (bruger som regel den fedtfattige)
1 god spise ske salatmayo
1 tsk dijon sennep
1 tsk tomatpuré
Citron
Salt, peber, paprika, evt. friske krydderurter


Det smager vildt godt og er hurtigt og nemt at lave. Både til brød, avocado, rejer, salat og det hele...

Anmeld

17. april 2009

frk Jensen

Zafir skriver:

Jeg laver det altid sådan her: (ca... jeg er ikke så god til at følge opskrifter, men jeg laver det sådan ca sådan)

1 dåse tun
1 lille fint hk løg
en god klat Græsk yougurt (bruger som regel den fedtfattige)
1 god spise ske salatmayo
1 tsk dijon sennep
1 tsk tomatpuré
Citron
Salt, peber, paprika, evt. friske krydderurter


Det smager vildt godt og er hurtigt og nemt at lave. Både til brød, avocado, rejer, salat og det hele...



Takker... Hvor mange er din opskrift ca til? vi bliver 5 voksne, men kun 4 der spiser tun.

Anmeld

17. april 2009

A.

Zafir skriver:

Jeg laver det altid sådan her: (ca... jeg er ikke så god til at følge opskrifter, men jeg laver det sådan ca sådan)

1 dåse tun
1 lille fint hk løg
en god klat Græsk yougurt (bruger som regel den fedtfattige)
1 god spise ske salatmayo
1 tsk dijon sennep
1 tsk tomatpuré
Citron
Salt, peber, paprika, evt. friske krydderurter


Det smager vildt godt og er hurtigt og nemt at lave. Både til brød, avocado, rejer, salat og det hele...



mums den laver jeg vist imorgen

Anmeld

17. april 2009

Moderator

Profilbillede for Moderator
BetinaMørk skriver:



Takker... Hvor mange er din opskrift ca til? vi bliver 5 voksne, men kun 4 der spiser tun.


Mmm...

Altså hos os, der er vi jo kun 2 voksne der spiser det... Så hvis I bliver 4, så ville jeg nok lave dobbelt...

Anmeld

18. april 2009

Diana...

monstar99 skriver:

8 personer

  • 2 dåser tun i olie (a ca. 185 g)
  • 200 g blødt smør
  • 1 dl cremefraiche 18%
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • Pynt
  • brøndkarse
  • Tilbehør
  • 200 g ristet hjertebrød eller flutes

Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Kom tunen i en skål og findel den med en gaffel. Tilsæt smør, cremefraiche og citronsaft. Rør det hele sammen og smag moussen til med salt og peber. Fyld moussen i en postejform eller en skål. Stil den tildækket i køleskab mindst ½ dag. Pynt med brøndkarse før serveringen.

Tip: Moussen kan også anrettes portionsvis med salatblade, citronbåde og brøndkarse.



Jep det os min opskrift jeg putter så bare lidt mindre smør i og lidt mere cremefriche i så den ikke er så fed.

ELSKER TUN MOUSSE

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.