Israelsk mad - opskrift???

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.730 visninger
17 svar
0 synes godt om
1. maj 2012

Anonym trådstarter

Et medlem af min Familie har engang været gift med en israeler, og den gang lavede hun tit noget mad fra israel.

Bla. en ret med kartofler og kylling i ovnen, der kom noget gult krydderi på som ikke var karry.. Nogen der kan have en ide om hvad det kan være, og hvordan opskriften kan være?? Ved godt det er en lidt vag beskrivelse.. 

Vil helst ikke spørge familiemedlemmet, da de gik fra hinanden lidt dramatisk..

Hav en dejli dag...

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

1. maj 2012

banana3

Anonym skriver:

Et medlem af min Familie har engang været gift med en israeler, og den gang lavede hun tit noget mad fra israel.

Bla. en ret med kartofler og kylling i ovnen, der kom noget gult krydderi på som ikke var karry.. Nogen der kan have en ide om hvad det kan være, og hvordan opskriften kan være?? Ved godt det er en lidt vag beskrivelse.. 

Vil helst ikke spørge familiemedlemmet, da de gik fra hinanden lidt dramatisk..

Hav en dejli dag...



Er det mon gurkemeje 

Anmeld

1. maj 2012

sarahb

Gult kan vel både være safran og gurkemeje- men ved ikke hvilken opskrift eller hvad det er.

Anmeld

1. maj 2012

Anonym trådstarter

banana3 skriver:



Er det mon gurkemeje 



tror måske det var en blanding, eller kan gurkemeje give smag nok til en ret?? ARG ender nok med et skulle spørge hende alligevelll..

Anmeld

1. maj 2012

banana3

Anonym skriver:



tror måske det var en blanding, eller kan gurkemeje give smag nok til en ret?? ARG ender nok med et skulle spørge hende alligevelll..



Nej, det er mere et "farvestof" var smagen karry-agtig ?

Anmeld

1. maj 2012

Anonym trådstarter

sarahb skriver:

Gult kan vel både være safran og gurkemeje- men ved ikke hvilken opskrift eller hvad det er.



Tænkte bare det kunne være det var en ret som var kendt på de kanter som hvis man siger at man herhjemme har en ret med noget svinekød hvor huden fra svinet stadig sidder på, så ved man jo godt opskriften...

Anmeld

1. maj 2012

Anonym trådstarter

banana3 skriver:



Nej, det er mere et "farvestof" var smagen karry-agtig ?



Nej synes nemlig ikke at jeg kan huske at smagen var karry agtig...

Anmeld

1. maj 2012

Anonym trådstarter

banana3 skriver:



Nej, det er mere et "farvestof" var smagen karry-agtig ?



Nej synes nemlig ikke at jeg kan huske at smagen var karry agtig...

Anmeld

1. maj 2012

Anonym trådstarter



Minder om det her i udseende...

Anmeld

1. maj 2012

banana3

Anonym skriver:



Minder om det her i udseende...



Okay, hmm.. jeg prøver lige at kontakte en god veninde fra indien. ikke helt det samme, men måske hun kender til det

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.