Tuuusind tak! Det prøver jeg! Må jeg lige spørge én ting til, når nu jeg har dig her? Du er vist nok en haj til det kage der 
Hvis jeg vil lave en 'frisk' kage, kan jeg måske bruge kombinationenen af limecreme og bountycreme? Og hvad skal jeg smøre op med for at holde smagen frisk? plz plz plz.... 
Altså, du kan jo lave en smørcreme og blande lidt lime i for at holde det friske.
PSC - palmin smør creme er den allerbedste til at smøre op med, synes jeg. 


225 g bloksmør
225 g palmin-stuetemp
900 g flormelis (jeg brugte max 700g)
3 tsk vanille essens
5-6 spsk koldt mælk (jeg bruger gerne Asti eller cider, her kunne du bruge noget lime saft. Jeg bruger 1 dl vædske)
Bland smør og palmin grundigt gerne i en 10 min. Kom vanillen i og så flormelis lidt ad gangen, det skal blandes godt med smøret, gerne i 10 min, kom så væsken i lidt ad gangen, ønskes en tyndere konsistens kommes der lidt mere i end de 6 spsk.
Anmeld