Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Hej. Jestyrer med 400 gram røget laks. Og jeg vil rigtig gerne lave noget mos/mousse af det til min søn på 9 mdr. Men det skal kunne fryses ned i små portioner.... Uhh har brug for lidt gode opskrifter eller råd? Tak
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Slet ingen?
Prøver lige igen
Jeg ville nok finde en opskrift uden husblas, da det ikke er så godt at fryse ned...
Noget a la den her, men ville nok udelade dild, hvis det var mig der skulle lave den... måske I første omgang lave den kun med laks og cremefraiche, og så sætte smag til senere, som fx. rød peber...
http://www.maduniverset.dk/opskrift.php/4801/Fisk-opskrifter/Roeget-Laksemousse
Mvh Birthe
birthee skriver: Jeg ville nok finde en opskrift uden husblas, da det ikke er så godt at fryse ned... Noget a la den her, men ville nok udelade dild, hvis det var mig der skulle lave den... måske I første omgang lave den kun med laks og cremefraiche, og så sætte smag til senere, som fx. rød peber... http://www.maduniverset.dk/opskrift.php/4801/Fisk-opskrifter/Roeget-Laksemousse Mvh Birthe
Uhh den er god!! Tusind tak for hjælpen
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128