Fisk
Jeg har to gode fiskeretter syns jeg selv - og manden :-)
fiskefrikadeller med halv torsk halv laks. Jeg skærer fisken i så små stykker som muligt med en kniv - altså hakket. Æg, rasp, mælk evt. løg, måske lidt olie. Steges på panden og resten gemmes i fryseren.
Vi får dem gerne m. ris og hollandaisesovs. Broccoli, fine ærter (som ikke koges - men kun overhældes m. kogende vand, så de er friske og ikke kogte), eller spidskål uhm!
Torsk flødedampet på gulerødder og forårsløg. Svits løg, forårsløg og gulerødder, du skræller i strimler med skrællekniven - i olie - tilsæt karry, som lige skal varmes - salt og peber. tilsæt fløde - el mælk om du vil. Læg ovenpå det torskefilet (eller enhver anden lys smagsneutral fisk), som har fået salt og peber og citrol. Dampes 10-15 min afhængig af størrelsen. Jævnes med maizena. Serveres m. ris eller kartofler.
Velbekomme
Moms
Anmeld