Mandag:
Kogt hamburgerryg
ovnkartofler
grøntsager
Tirsdag:
Omelet i ovn
6 æg
350 g ristede skinketern (hamburgerryg)
1 dl skummetmælk
salt og peber
3 fintsnittede porrer
2 fintsnittede forårsløg
I ovnen på 200 g til det er stift.
Tomatsalat m. forårsløg
Onsdag:
Pasta med skinke og ærter
6 points pr. portion
4 portioner
225 g pasta
2 tsk olivenolie
100 g røget skinke, skåret i tynde strimler
125 g ærter
100 g udstenede sorte oliven
450 g blommetomater, flået, udkernet og hakket fint (el. 1 ds. hk. tomater)
revet skal af en halv appelsin
2 spsk hakket bredbladet persille
salt og peber
1. Kog pastaen i rigeligt med letsaltet vand ifølge pakkens anvisninger. Lad pastaen dryppe af.
2. Kom pastaen tilbage i gryden og bland olivenolie i. Tilsæt skinke, ærter, oliven, tomater, appelsinskal, persille, salt og peber. Rør rundt, så alt varmes igennem.
3. Fordel pastaen på fire varme tallerkner og servér straks.
(fra WW's "nem mad til hverdag og fest)
Torsdag:
Laks (svigerforældrene laver mad)
Fredag:
Krydrede hakkebøffer med fetaost dressing
7 point
til 1 pers.
90 gram magert hakket oksekød (10%)
salt/peber
stødt chilli
1 fed hvidløg
1 tsk. olie
1 skive hvidt brød
friske spinatblade
8 tern (30 g) let fetaost
3 spsk. græsk yoghurt (0,1 %)
tilbehør:
grøn salat med appelsin
jalapenos
krydr oksekødet med salt, peber, chilli og presset hvidløg. Form det til to bøffer og steg disse i fedtstoffet. Skær brødet over i to trekanter. Når hakkebøfferne er næsten færdige, varmes brød og spinat på panden. Mos fetaost og bland den med yoghurten til en dressing. Arranger spinaten og hakkebøfferne på brødet og server med dressing og jalapenos
Lørdag:
Rugbrød, salat og rester
Søndag:
Kyllingefiletter
marineret i citron, appelsin og limesaft
krydret med salt og peber
Råkostsalat af gulerødder, hvidkål, rødkål, citronsaft evt. appelsin og æbler
Pasta til familien