Hasselbagte kartofler?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

4.725 visninger
10 svar
0 synes godt om
26. marts 2009

Tynen

Hvordan laves de?

Skrælles, skæres riller i, men skal man ikke smøre et eller andet på dem?
Og hvor længe skal de have i ovnen?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

26. marts 2009

Camilla_a

Man skal komme noget olie på og så ca 45min på 200grader til de er godt gyldne

Anmeld

26. marts 2009

Rasmine

Tynen skriver:

Hvordan laves de?

Skrælles, skæres riller i, men skal man ikke smøre et eller andet på dem?
Og hvor længe skal de have i ovnen?


WTF???

Lav lige dit brugernavn om til:

THE KARTOFFELWOMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anmeld

26. marts 2009

Rasmine

Husk paprika, masser af det. Nam nam.

Anmeld

26. marts 2009

Tynen





WTF???

Lav lige dit brugernavn om til:

THE KARTOFFELWOMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Det er fordi der går totalt Caroline Fleming i den herhjemme.
Nu VIL jeg altså være sund og overskudsagtig

Anmeld

26. marts 2009

Rasmine

Tynen skriver:



Det er fordi der går totalt Caroline Fleming i den herhjemme.
Nu VIL jeg altså vøre sund og overskudsagtig


Skal du så løre at sdave osse?

Anmeld

26. marts 2009

Tynen

Mebach skriver:



Skal du så løre at sdave osse?


Hvad du siger til mig?

Anmeld

26. marts 2009

Moderator

Profilbillede for Moderator
Er fif, til at gøre det nemt det med rillerne:

Læg kartoflen på en dyb grydeske, så kommer kniven automatisk ikke hele vejen igennem kartoflen

Alternativt, så kan man ligge en pind - fx skaftet fra en grydeske, der ikke er så dyb ved siden af kartoflen, så kan man heller ikke skære hele vejen igennem...

Anmeld

26. marts 2009

Rasmine

Tynen skriver:



Hvad du siger til mig?


Haha, den TOTALE sniger.
Godt jeg nåede at tage et skærmprint!

PS: Du kunne jo også anvende de der kartofler du sådan taler om for tiden, på en anden måde:
IN YOUR BRA!!!

Anmeld

26. marts 2009

Tynen

Zafir skriver:

Er fif, til at gøre det nemt det med rillerne:

Læg kartoflen på en dyb grydeske, så kommer kniven automatisk ikke hele vejen igennem kartoflen

Alternativt, så kan man ligge en pind - fx skaftet fra en grydeske, der ikke er så dyb ved siden af kartoflen, så kan man heller ikke skære hele vejen igennem...


Ih, hvor er det altså smart!!

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.