Eksperthjælp: Kære "Reggie"

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

7.679 visninger
0 svar
0 synes godt om
18. marts 2009

Rikke Nielsen

"Kære "Reggie""

Hej,

Jeg vil bare høre om der er mulighed for at få nogle ordentlige billeder af ansigtet ved en 3d-scanning når barnet allerede står ned hovedet dybt i bækkenet i 27. uge?

Med venlig hilsen Reggie

Rikkes svar

Kære Reggie

Tillykke med graviditeten.

Du kan sagtens få nogle gode billeder af barnet, selvom det står med hovedet ned i dit bækken. Det er dog vigtigt at du ikke før en scanning tømmer blæren. Med en fyldt blære bliver barnet løftet lidt op fra dit bækken og dette bevirker at vi lettere kan lave nogle flotte billeder og sekvenser af jeres baby.
En del faktorer spiller ind, når man ønsker at lave flotte billeder og sekvenser af barnet. Barnets placering i livmoderen, mængden af fostervand, moderkagens placering samt afstanden fra probehovedet (scanneren) til barnet har betydning for billedekvaliteten. Hos Scanningsklinikken tilbyder vi genscan såfremt det ikke er muligt at få et ansigtsbillede af babyen. Vi er naturligvis altid meget ihærdige efter at give jer gode billeder og sekvenser af jeres baby. Så ligger babyen først i en uhensigtmæssig position, så vil du komme op og gå lidt rundt og få tilbudt lidt at drikke, da dette kan få babyen til at ligge sig i en ny position. Vi anbefaler at ligge en 3D/4D scanning mellem 25. til 32. graviditetsuge, og da du netop er indenfor dette interval, vil jeg bestemt sige at vi kan få nogle gode billeder af jeres baby. Skulle du vælge en scanning skal du blot være opmærksom på at have lidt i blæren samt drikke lidt koldt før scanningen.

Du er naturligvis altid meget velkommen til at læse mere på vores hjemmeside www.graviditetsscanning.dk eller ringe til os på 86 13 42 22, hvis du har yderligere spørgsmål.

Fortsat god dag.

Med venlig hilsen

Rikke NielsenProfessionelle og personlige ultra- lydscanninger af gravide i både 2D og 3D/4D.

Se Rikkes hjemmeside: Scanningsklinikken.dk

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.