skal man bruge smørcreme?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.854 visninger
11 svar
0 synes godt om
5. februar 2012

Anette&Sophia

Hej de damer 
vil lige høre om man skal bruge smørcreme? 
Vi laver en lagkage med rutebiler i flødeskum, med hvid fondant udover.
 
og hvis det så er tilfældet at man skal, har i så en god opskrift på noget?  

 

på forhånd, tak

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

5. februar 2012

Anette&Sophia

5. februar 2012

SHERO

Jep det skal man, ellers smelter fløden fondanten... Prøv at søg på palmin/smør creme i søgefeltet, den er er KLART den bedste..

Anmeld

6. februar 2012

Dianaaa

Anette&Sophia skriver:

Hej de damer 
vil lige høre om man skal bruge smørcreme? 
Vi laver en lagkage med rutebiler i flødeskum, med hvid fondant udover.
 
og hvis det så er tilfældet at man skal, har i så en god opskrift på noget?  

 

på forhånd, tak



hej snuske

 

blød smør og flormelis , det fungere fint for mig

ellers den med palmin:

225 g smør

225 g palmin

700 g flormelis

6 spsk. mælk

3 tsk. vanillie essens

 held og lykke med barnedåben

Anmeld

6. februar 2012

Anette&Sophia

Dianaaa skriver:



hej snuske

 

blød smør og flormelis , det fungere fint for mig

ellers den med palmin:

225 g smør

225 g palmin

700 g flormelis

6 spsk. mælk

3 tsk. vanillie essens

 held og lykke med barnedåben



tusind tak mulle
min mor nævnte bare flormelis og smør, så tror jeg tager den

Anmeld

7. februar 2012

Anette&Sophia

Dianaaa skriver:



hej snuske

 

blød smør og flormelis , det fungere fint for mig

ellers den med palmin:

225 g smør

225 g palmin

700 g flormelis

6 spsk. mælk

3 tsk. vanillie essens

 held og lykke med barnedåben



hvor meget smør og flormelis skal der så bruges pr lagkage? :-)
og hvilken smør bruger du?

:* 

Anmeld

8. februar 2012

Dot D

Tullen85 skriver:

Jep det skal man, ellers smelter fløden fondanten... Prøv at søg på palmin/smør creme i søgefeltet, den er er KLART den bedste..



Fløden smelter ikke fondanten, du kan godt smøre op med en ganache, og det er jo fløde og chokolade

Anmeld

8. februar 2012

SHERO

Dot D skriver:



Fløden smelter ikke fondanten, du kan godt smøre op med en ganache, og det er jo fløde og chokolade



Jamen den ganache man smøre op med indeholder vel ikke så meget fløde som den man bruger til creme, mener det stivner jo helt. Jeg havde i hvert fald et hul i min opsmøring sidst og det var bare hvid chokoladecreme og det smeltede fondanten, men den indeholder jo også mere fløde (mere væske) end en ganache.. :-)

Anmeld

9. februar 2012

Dot D

Tullen85 skriver:



Jamen den ganache man smøre op med indeholder vel ikke så meget fløde som den man bruger til creme, mener det stivner jo helt. Jeg havde i hvert fald et hul i min opsmøring sidst og det var bare hvid chokoladecreme og det smeltede fondanten, men den indeholder jo også mere fløde (mere væske) end en ganache.. :-)



Nej, det er faktisk det samme, alt efter hvilken choklade du bruger, så jeg kan ikke fortælle dig, hvorfor din smeltede

Anmeld

9. februar 2012

SHERO

Dot D skriver:



Nej, det er faktisk det samme, alt efter hvilken choklade du bruger, så jeg kan ikke fortælle dig, hvorfor din smeltede



Hehe, nååh det var da mærkeligt  jeg kan nok bare nogen tricks

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.