Forleden da vi holdt fødselsdag for den lille serverede jeg
Chili con carne med nachos, creme fraiche og lækkert brød til
Det er super nemt når man er mange. Jeg lavede en stor portion i min store stegegryde og havde hakket løg, hvidløg, chili og peberfrugter på forhånd, så det tog ikke meget mere end en halv time at lave mad til 12 personer.
Til 4 personer:
500 g hakket oksekød
1 løg ()hakket
2 fed hvidløg (fint hakket)
1 chili (fint hakket)
1 dåse hakkede flåede tomater
Krydderier (1 tsk spidskommen, 1 tsk cayennepeber, 1 tsk paprika, ½ tsk allehånde + salt)
1 dåse kidney bønner (i chilisauce)
1 dåse majs
2 røde peberfrugter (skåret i tern)
Svits kødet så det er brunt. Tilsæt løg, hvidløg, chili og krydderier og svits ca. 5 min. Tilsæt hakkede flåede tomaterog lad det småsimre 10 min. Tilsæt Kidney bønner, majs og peberfrugter og varm det godt igennem ca. 10 min (lad det ikke stå for længe så bønnerne koger ud)
Smag til med ekstra chili/cayennepeber og salt
Server med creme fraiche og lækkert brød + evt. nachos
Anmeld