Eksperthjælp: Kære Aga

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

13.126 visninger
0 svar
0 synes godt om
16. marts 2009

Rikke Nielsen

"Kære Aga"

hej rikke..jeg har en veninde hun er 16 uger henne med tvillinger og hun vil meget geren lave en 3d scanning hvornår er det bedst at komme når man venter tvillinger?


Rikkes svar

Kære Aga

Det er muligt at lave 3D/4D scanninger gennem hele graviditeten. Jo længere din veninde er henne i graviditeten jo mere babyagtige kommer børnene til at se ud, da de bliver fyldigere og rundere for hver uge der går. Dog skal hun ikke længere hen end 26. graviditetsuge, da det herefter kan været svært at få gode billeder og sekvenser af begge børn.

Men allerede nu i hendes 16. graviditetsuge kan man se meget. De to små er på nuværende tidspunkt meget aktive, men hun kan sikkert ikke selv mærke dem sparke. Derfor er det utrolig bekræftigende og en stor oplevelse at se dem tidligt, så man oplever deres aktivitet og samtidig er der mulighed for at se begge børn på samme billeder, da de endnu ikke er så store. Så det kommer meget an på hvad din veninde gerne vil se og have ud af scanningen. Ønsker hun at kende børnenes køn skal hun være 17+0 før dette kan lade sig gøre. Hun er naturligvis altid meget velkommen til at ringe til os hos Scanningsklinikken, så kan vi råde hende til hvornår det vil være bedst for hende at få en 3D/4D scanning af de to små. Hun kan træffe os på 86 13 42 22 eller skrive en mail til os på info@scanningsklinikken.dk.

Håber min besvarelse kan guide jer lidt ellers må I endelig kontakte os med yderligere spørgsmål.

Fortsat god dag.

Med venlig hilsen
Rikke Nielsen

Professionelle og personlige ultra- lydscanninger af gravide i både 2D og 3D/4D.

Se Rikkes hjemmeside: Scanningsklinikken.dk

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.