Fyld til mørbrad

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.522 visninger
1 svar
0 synes godt om
16. marts 2009

DK

Hej

Jeg skal lave baconsvøbt svinemørbrad med urtefyld på fredag, hvor hele familien kommer til kærestens 30 års fødselsdag.
Jeg har allerede en opskrift, hvor urtefyldet er af persille, hvidløg og rasp, rørt/stegt i smør. Det der dog var med det, er at jeg synes at det der rasp var lige i overkanten og at "urterne" var lige i underkanten.

Er der nogen der har en god opskrift på "fyld"? Eller gode ideer til hvad jeg skal kommer i? Og er det nødvendigt med det der rasp, for at "samle" eller hvad??

Altså, jeg skærer mørbraden op som en siderne i en "bog", fylder fyldet derind, svøber med bacon omkring, steger på panden, og derefter i ovnen.

Knus

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

19. marts 2009

Munder

Hej

Jeg kan godt lide at fylde med løg, hvidløg, bacon, svampe, tomat og friske krydderurter. Jeg steger det hele godt igennem inden jeg fylder mørbraden. Det giver en super god smag og meget mørt kød.

Dorte

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.