Kan man sætte f.eks rødbedesaft i glasur?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.852 visninger
3 svar
0 synes godt om
21. januar 2012

tinasmor

Bager aldrig og er totalt uvidende og disse ting, så håber ikke jeg gør mig helt til grin.

Men skal lave en helt alm. kedelig lagkage, jeg sætter normalt glasur på toppen (hvid) Men kan jeg putte nogle få dråber rødbedesaft i så det bliver pink, eller vil det tage smag derefter?

og vil man også kunne gøre det i flødeskum?

Pludselig tænker jeg, at måske himbærsaft måske er bedre?

Og har I så ideer til lignende "farver" f.eks blå, grøn osv.

På forhånd tak for svar.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

21. januar 2012

Annana89

Ja da! Det har min mor gjort hele min barndom!!! Man får en fin glasur somoverhovedet ikke smager af andet end glasur;0)

Anmeld

21. januar 2012

tinasmor

Annana89 skriver:

Ja da! Det har min mor gjort hele min barndom!!! Man får en fin glasur somoverhovedet ikke smager af andet end glasur;0)



Tak for svar. Var det rødbede?

Har du/hun lavet med andre ting, så det blev andre farver?

Anmeld

21. januar 2012

Annana89

tinasmor skriver:



Tak for svar. Var det rødbede?

Har du/hun lavet med andre ting, så det blev andre farver?



Jeps saften hendes hjemmesyltede rødbeder! Og det farver flot og kraftigt! Helt fra babylyserød til kraftig pink!

Nogle gange har vi osbrugt saften fra optøede bær, men de farver knapt så kraftigt spm rødbede! Kunne forestille mig du kunne prøve med blåbær for at få noget blåt!

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.