Mørk chokoladecreme:
½ L. Fløde
250g Mørk chokolade
3-4 blade husblas
Evt. skal af en appelsin (i så fald koges denne sammen med fløden)
Der kan røres 1dl spiritus i cremen, men i så fald skal flødemængden
reduceres tilsvarende så cremen ikke bliver for flydende.
Fremgangsmåde
Varm fløde op under omrøring (i en tykbundet gryde) Tilsæt evt. appelsinskal.
Pisk den udblødte husblas i fløden.
Bræk chokoladen i mindre stykker før det smeltes i gryden.
Rør godt rundt indtil alt chokoladen er smeltet.
Hvis du vil smage den til med rom eller cognac så er det nu.
Stil cremen i køleskabet, tildækket til næste dag.
Stil på køl i en del timer, til den er fast nok til at komme i kagen.
Er nu klar til at fylde i den flækkede kage.
Passer til 1 lag fyld i en kage på 24 cm. i Ø mål.
Anmeld