Ve-kage
4 æg
1 dl sukker
300 g margarine/smør
230 g mel
300 g mørk chokolade
1 spsk. kakao
200 g kokosmel
1 håndfuld rosiner
1.5 dl stærk kaffe (Nescafé er velegnet)
1 spsk. bagepulver
Rør smør og sukker til en lind masse, tilsæt 1 æg ad gangen sammen med en spiseske mel.
Tilsæt resten af melet, hvori kakaoen og bagepulveret er iblandet. Smelt halvdelen af chokoladen i kaffen, rør kokosmel i dejen sammen med den smeltede chokolade/kaffe.
Til sidst røres rosinerne i.
Kagen bages i en rund springform, ca. 1 time ved 180 grader (160 varmluft) . Lad kagen afkøle. Smelt resten af chokoladen og pynt kagen med det. Kan fryses og bruges til gæster på barselsvisit.
Jeg håber den virker for så skal jeg i gang hehe
Anmeld