Hurtig hjælp ! Krymmel ;)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.736 visninger
3 svar
0 synes godt om
23. december 2011

Maja_4000

Ja , det er så mig igen
Og ja , den skulle nok have ligget under noget kagehalløj .. Der er bare ikke så mange der kigger det

Hvor mange grader kan krymmel tåle ? Altså kan de f.eks. tåle at komme ind ved 100 grader når man laver marengs ?

Eller hvordan laver man sådan nogle her ?

 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

24. december 2011

Benjamins'mor

Hvis jeg skal være ærlig, så tror jeg det er kommet på bagefter mens marengsene stadig er varme, jeg har aldrig puttet det på inden de kom i ovnen i hvertfald.

Anmeld

24. december 2011

Maja_4000

Benjamins'mor skriver:

Hvis jeg skal være ærlig, så tror jeg det er kommet på bagefter mens marengsene stadig er varme, jeg har aldrig puttet det på inden de kom i ovnen i hvertfald.



Nu har jeg også lavet uden

Men hvordan får man det så til at sidde fast ? Det ligner jo ikke at der er glasur eller noget .. 

Anmeld

25. december 2011

Benjamins'mor

Maja_4000 skriver:



Nu har jeg også lavet uden

Men hvordan får man det så til at sidde fast ? Det ligner jo ikke at der er glasur eller noget .. 



Når de kommer ud af ovnen og stadig er varme klistrer de, og så hænger det fast.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.