Anonym skriver:
Arg jeg troede da det stod på andebrystet når man køber det hvordan den skal tilberedes, hvor længe osv...
Hvis der er noget jeg ikke er så er det go i et køkken. Og nu står jeg her og har lovet min kære mand og han kammerat andebryster til a-mad...
Jeg føler mig sååå dum...
Så HJÆLP hvordan kan jeg lave disse to dejlige andebryset super gode og gøre mine to mænd her glade.
Håber virkelig der er nogle kloge kogekoner, der kan
hjælpe mig lidt her... for jeg er bare helt på herrens mark...
Nem men go opskrift søges.
Stegt andebryst:
Rids skindet i tern og gnid det med salt og peber.
Brun andebrystet på en pande med skindsiden nedad i 6-8 min.
Vend kødet og steg videre til kødet er gennemstegt. Kødet er gennemstegt, når kødsaften er klar og gennemsigtig, og kødet ikke længere er rødt. Lad til sidst kødet hvile under alufolie ca. 15 min.
Eller følg linket herunder, hvor Gordon Ramsey viser, hvordan man steger det perfekte andebryst - det er en cookalong (:
http://sondagsavisen.dk/2009/42/youtube-kitchen-saadan-steger-du-det-perfekte-andebryst.aspx
Anmeld