Jeg er ved at bage kanelkage til min søns dagpleje da han fylder 2 år imorgen

Føler bare det er min pligt at dele denne lækre kage med jer
..
Opskriften er til en bradepande (de store der kan være i ovnen) så jeg har bare halveret opskriften
Man skal ikke være fedt/sukker forskrækket hvis man vælger at bage denne kage 
Dej:
250 g. margarine
800 g. sukker
1 liter kærnemælk
800 g. mel
4 tsk natron
8 tsk. stødt kanel
Glasur:
100 g. margarine
500 g. flormelis
4 tsk. vanillesukker
8 spsk. færdig lavet kaffe
2 spsk. kakao
Margarinen smeltes og røres sammen med sukker. Derefter hældes kærnemælken i. Mel, kanel og natron sigtes i lidt af gangen under grundig omrøring. Dejen kommes i bradepanden og bages ved 200 grader i alm. ovn. og ved 185 grader C i varmluftsovn i ca. 30 minutter.
Når kagen er afkølet røres glasuren sammen. Smelt margarinen og gryden skal tages af varmen og det hele skal røres hurtigt sammen. For hvis flormelis bliver for varm bliver det til en hård tør glasur og ikke cremet.
God fornøjelse 
Anmeld