Hej,
Måske denne kan bruges?
Kødboller:
500g flæskefars, eller halvt kalv, halvt gris.
1 løg
1 æg
Mælk
Mel
Salt & peber
Vand til kogning.
Sovs:
25g smør, eller mere hvis man vil have mere sovs.
Karry
Mel
Salt & peber
Vandet kødbollerne har kogt i
Evt. mælk eller ananassaft
Hak løget fint, og rør det sammen med farsen, ægget, salt, peber og en smule mælk (ca ½ dl). Kom mel i til farsen har den rette konsistens. Den må ikke være for fugtig, og skal stadig kunne røres rundt uden problemer. Prøv dig frem. 
Sæt en gryde med et par liter vand over, og tænd for den. Imens begynder du at forme bollerne med en spiseske og din ene hånd. De boller der er klar kommer i vandet. Dyp evt skeen i vandet imellem hver bolleformning, så slipper farsen nemmere. Når alle bollerne er i vandet, lægges låg på, og bollerne skal herefter koge.
De nu kogte boller hældes (sammen med kogevandet) i en stor skål ved siden af komfuret. Jeg hælder det normalt om ovre i vasken, og flytter skålen, så bollerne ikke sprøjter vand over det hele.
Så skal der laves sovs. Jeg har altid lært at lave karrysovs som en opbagt sovs, så det er den som er med her.
Smelt smørret i en gryde (brug den gryde bollerne kogte i, så sparer man lidt opvask). Når det er smeltet, hældes karry i, og man lader det bruse af. Mængden af karry afhænger af hvor stærk man kan lide sin mad, samt hvor stærk karryen man bruger er.
Når karryen er bruset af, tilsættes melen. Det piskes rundt. Det skal ligne slags gul fugtig dej, så hvis det er helt vådt, så tilsættes lidt mere mel.
Herefter tilsættes vand fra skålen med de kogte boller (jeg bruger en lille kop), start først med meget lidt, og pisk det så til det er uden klumper. Tilsæt lidt efter lidt vand, og pisk, indtil sovsen har rette konsistens. Husk at lade sovsen koge op imellem hver gang der kommer vand i, så kan man nemmere vurdere konsistensen. Er der ikke nok vand ved kødbollerne, så kan der som rest bruges vand eller mælk. Ønsker man en lidt mere exotisk udgave kan tilsættes ananassaft!
Når sovsen er klar, så tilsætter man kødbollerne med en hulske, og rører rundt så de er dækket med sovs.
Velbekomme!