Hej Fru Aagaard !
Billigt udstyr er svær at få fat i og det brugte, der af og til er til salg, bliver revet væk - man skal være hurtig. Men jeg har købt lidt fra denne side. www.halmloftet.dk Det er ikke det helt store udvalg men det er i hvertfald en del billigere end i netbutikkerne og hun sender gerne som brev og ikke den dyre pakketakst, hvis man ønsker det. Skal du finde noget til en god pris er det billigere at købe det på nettet fra England eller Holland:
www.almondart.com
www.cakecraftshop.co.uk
https://www.deleukstetaartenshop.nl
Med hensyn til marcipan, kan du ikke få farverne lige så klare og dybe som med fondant, med marcipan vil det altid se "grumset" ud, men hvis det er på grund af smagen i fondanten, så kan du blande 40%marcipan og 60% fondant så har du marcipan smagen i din fondantovertræk, men husk det skal være overtræksmarcipan - ikke rå marcipan. Marcipan er også svære at overtrække med, i forhold til fondant.
Her er en opskrift på
Hjemmelavet overtræksmarcipan.
200 g ren rå marcipan
100 g flormelis
25 g glukosesirup
Held og lykke. 
Anmeld