Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Jeg skal lave en kage til i aften kan jeg nå at smelte fløde og skildpader, stille det på køl og bruge det senere? Eller kan man smelte skilpaderne, piske fløden meget stiv og vende det sammen, hjælper det?
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Unnie skriver: Jeg skal lave en kage til i aften kan jeg nå at smelte fløde og skildpader, stille det på køl og bruge det senere? Eller kan man smelte skilpaderne, piske fløden meget stiv og vende det sammen, hjælper det?
Det skal nå at køle helt af inden du pisker det op. Jeg ville gå efter første mulighed Det skal vist stå i mindst 8 timer
har kun prøvet den første du nævner og det bliver super godt... så skynd dig at få det smeltet nu så du kan nå det
Marita skriver: Det skal nå at køle helt af inden du pisker det op. Jeg ville gå efter første mulighed Det skal vist stå i mindst 8 timer
Puha 8 timer kan jeg ikke nå, så har du måske et bedre forslag til hvad jeg kan gøre?
Kan man putte det i fryseren?
Unnie skriver: Kan man putte det i fryseren?
Ja, du skal bare holde øje med det, det må ikke blive helt frossen. Jeg har gjort det et par gange, hvor det liiiige er blevet tid til en hurtig kage. Så bare igang
super jeg går i krig bruger i 4 store pader og 0,25 l fløde?
Unnie skriver: super jeg går i krig bruger i 4 store pader og 0,25 l fløde?
jeg plejer at bruge 200 g. chokolade af en eller anden slags... fx. pader og så 1/4 L. fløde
Smelt chokolade og pisk fløden til let skum, og hæld chokolade i, og rør sammen, det virker fint
Er det ok at afkale sin kage i køleskabet, så den bliver hurtiger kold og klar til brug?
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128