Psc

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3.178 visninger
11 svar
0 synes godt om
5. september 2011

Ranarupta

Jeg skal lave en kage til 10 pers. og har tænkt mig at prøve med en palminsmørcreme til opsmøring.

Jeg har fundet denne opskrift, men det er alt for stor en mængde, ikke?


PSC:
225 gr. smør (stuetemp)
225 gr. palmin (stuetemp)
900 gr. flormelis
3 tsk. vanilleekstrakt
5-6 spsk. kold mælk

Bland palmin og smør grundigt. Det tager ca. 10 min i røremaskinen. Kom vanille i og flormelis lidt af gangen. Kom mælken i til cremen har en konsistens der er til at arbejde med.

I så fald, skal det så bare være halvdelen? 

 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

5. september 2011

Alexis - i den virtuelle verden!

Ranarupta skriver:

Jeg skal lave en kage til 10 pers. og har tænkt mig at prøve med en palminsmørcreme til opsmøring.

Jeg har fundet denne opskrift, men det er alt for stor en mængde, ikke?


PSC:
225 gr. smør (stuetemp)
225 gr. palmin (stuetemp)
900 gr. flormelis
3 tsk. vanilleekstrakt
5-6 spsk. kold mælk

Bland palmin og smør grundigt. Det tager ca. 10 min i røremaskinen. Kom vanille i og flormelis lidt af gangen. Kom mælken i til cremen har en konsistens der er til at arbejde med.

I så fald, skal det så bare være halvdelen? 

 



Jo det er ret meget. Hvis du ikke skal pynte den med det, så ville jeg nok nøjes med halvdelen, eller 3/4... 

Anmeld

5. september 2011

Ranarupta

Alexis - i den virtuelle verden! skriver:



Jo det er ret meget. Hvis du ikke skal pynte den med det, så ville jeg nok nøjes med halvdelen, eller 3/4... 



Ok. 
Det er kun til opsmøring. Der kommer fondant-pynt på kagen

Tak! 

Anmeld

5. september 2011

Alexis - i den virtuelle verden!

Ranarupta skriver:



Ok. 
Det er kun til opsmøring. Der kommer fondant-pynt på kagen

Tak! 



Ja så ville jeg nok nøjes med det halve. Du må lige skrive hvordan det bliver 

Anmeld

5. september 2011

Ranarupta

Alexis - i den virtuelle verden! skriver:



Ja så ville jeg nok nøjes med det halve. Du må lige skrive hvordan det bliver 



Det vil jeg gøre

Anmeld

5. september 2011

Alexis - i den virtuelle verden!

Ranarupta skriver:



Det vil jeg gøre



Super  

Anmeld

5. september 2011

Caroline86

du kan sagtens nøjes med halvdelen, søde

Og så kan jeg da i øvrigt lige anbefale en "justering" jeg fik da jeg brugte den første gang: erstat mælken med drikkeklar hyldeblomtsaft (de der færdigblandede flasker er super gode til det)! Så bliver den lidt friskere i smagen og knapt så sød

Anmeld

5. september 2011

Ranarupta

Caroline86 skriver:

du kan sagtens nøjes med halvdelen, søde

Og så kan jeg da i øvrigt lige anbefale en "justering" jeg fik da jeg brugte den første gang: erstat mælken med drikkeklar hyldeblomtsaft (de der færdigblandede flasker er super gode til det)! Så bliver den lidt friskere i smagen og knapt så sød



Mange tak, putte!
Og god bedring med smuksakken  

Anmeld

5. september 2011

Caroline86

Ranarupta skriver:



Mange tak, putte!
Og god bedring med smuksakken  



tak.. dælme synd for hende lille søløve!

Anmeld

5. september 2011

Dot D

Den er også god med Asti eller Temp 12 cider, mums, i stedet for mælk, jeg bruger ca 1 dl til den opskrift du har sat ind

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.