Antons 1-års fødselsdagskager :-)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

5. september 2011

K&S

CamillaSoefelt skriver:



Uhm mums. Hvorfor spiser du ikke det?



Jeg er ikke til lagkager - jeg bryder mig ikke om den "vamsede" konsistent

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

5. september 2011

K&S

Jakob'sMor skriver:

De er flotte - og tillykke med Anton



Tusind tak

Anmeld

5. september 2011

K&S

KaMa skriver:

Årrh ja, en "skabs-konditor". Hvor er de sindssyg flotte.



Hehe - og hun forbliver i skabet, for det tager jo sindsygt langt tid

Jeg forsøgte mig også med popcakes, meeeen candymelten ville slet ikke samarbejde, så det blev chokoladekugler med glasur og krymmel

Anmeld

5. september 2011

CamillaSoefelt

K&S skriver:



Jeg er ikke til lagkager - jeg bryder mig ikke om den "vamsede" konsistent



Nå på den måde. Jeg elsker lagkage;-).

Anmeld

5. september 2011

Vial

K&S skriver:



Hehe - og hun forbliver i skabet, for det tager jo sindsygt langt tid

Jeg forsøgte mig også med popcakes, meeeen candymelten ville slet ikke samarbejde, så det blev chokoladekugler med glasur og krymmel



Prøvede du at putte lidt olie i chokoladeovertræk, så det var lettere at smøre på?

Anmeld

5. september 2011

K&S

CamillaSoefelt skriver:



Nå på den måde. Jeg elsker lagkage;-).



Det gør hele familien også

Anmeld

5. september 2011

K&S

KaMa skriver:



Prøvede du at putte lidt olie i chokoladeovertræk, så det var lettere at smøre på?



Nej, for der stod på posen, at hvis der blev tilsat væske, ville det muligvis ødelægge chokoladen, men det prøver jeg næste gang  jeg har stadig en pose grønne candymelts tilbage

Anmeld

5. september 2011

Muffin_girl

K&S skriver:

Kagerne er med både lyse og mørke bunde, Toms-Guldbarre-med -knas-creme og mousse med jordbær, hindbær og blåbær

Jeg prøvede for første gang at smøre op med PSC og nøj, hvor var det nemt at arbejde med  og så smager det jo mega godt

Overtrukket og pyntet med fondant

 

 



Anmeld

5. september 2011

TineA

 Det har du da tjek på! Virkelig flotte!!

Anmeld

5. september 2011

Vial

K&S skriver:



Nej, for der stod på posen, at hvis der blev tilsat væske, ville det muligvis ødelægge chokoladen, men det prøver jeg næste gang  jeg har stadig en pose grønne candymelts tilbage



Det skulle virke - det siger Lisbeth..

Så længe det ikke er vand. Olie eller palmin arbejder vist godt sammen med chokoladen. Den bliver bare lidt mere flydende.

Har ikke selv prøvet jo.

 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.